resim yok
06 Mart 2013 - 00:00

Mecnun'un Göğüs Sansürü Kırdı Geçirdi

Leyla ile Mecnun dizisi, son dönemde artan göğüs sansürüne gönderme yaptı.

Son dönemde ekranda örnekleri giderek artan "göğüs sansürü"ne ince bir gönderme de Leyla ile Mecnun'dan geldi.

TRT'nin ilgiyle izlenen dizisinin Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Mecnun karakterinin gömlek düğmelerini açtığı sahnede göğsü mozaiklenerek sansür uygulaması 'ti'ye alındı.

'MECNUN SANSÜRE NANİK YAPTI'

Kısa sürede kendine kemik bir izleyici kitlesi edinen absürd komedi dizisi Leyla ile Mecnun'un Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde kalbine ok saplanan arkadaşlarının hayatını kurtarmak için ünlü bir cerrahın peşine düştü ekip. Ancak doktor hapishanedeydi. Arkadaşının hayatta kalması için tek şansının cerrahı cezaevinden kurtarmak olduğnu düşünen Mecnun da gönüllü olarak demik parmaklıklar ardına girdi.

Cerraha kaçış planını anlatırken de yavaşça ayağa kalkıp gömlek düğmelerini açmaya başladı. Mecnun'un göğsüne çizili kaçış planını anlattığı sahnede de oyuncunun göğüs uçları mozaiklendi. Bu sahneden sonra dizinin tutkunları Twitter'da görüşlerini paylaştı. Leyla ile Mecnun sansüre 'nanik' yaptı ve "bomba sansür" yorumları yapıldı.

 



Son dönemde özellikle TRT'de yapılan sansürler gündeme bomba gibi düşmüştü. TRT'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin TRT'nin uygulamalarını bu şekilde eleştirmesi ise dizi takipçileri tarafından hayli beğenildi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin