resim yok
02 Mayıs 2013 - 00:00

TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Leyla ile Mecnun dizisi ekibinden oluşan Leyla the Band, ilk konser için gün sayıyor.

 

İlk defa sahnedeler


Yönetmen Onur Ünlü, oyuncular Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Sarp Aydınoğlu, Fırat İksirvive Sarper Aksoy’dan kurulu grup, eğlenceli bir repertuvarla 21 Mayıs akşamı sahnede olacak.

 

Jolly Joker'de

Leyla The Band ilk konserini, 21 Mayıs Salı günü Jolly Joker İstanbul sahnesinde verecek.

Konser duyurusu şöyle:

 

Biletleri satışa çıkan ve merakla beklenen konserle ilgili ayrıntılar şöyle:


Son dönemin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun‘un oyuncularından oluşan Leyla The Band, ilk konseri için 21 Mayıs Salı akşamı Jolly Joker İstanbul sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

 

Grup kimlerden oluşuyor?

Ali Atay – Vokal
Onur Ünlü – Davul
Serkan Keskin – Bas gitar
Osman Sonant – Klavye
Sarp Aydınoğlu – Perküsyon
Fırat İkisivri – Gitar
Sarper Aksoy – Klarnet

[reklam]

Leyla The Band, Mart 2013'te Leyla ile Mecnun dizisi resmi sosyal ağ hesaplarından kurulduğu duyurulan müzik grubudur. Vokalisti başrol oyuncusu Ali Atay olan grubun diğer üyeleri, davulda yönetmen Onur Ünlü, bas gitarda Serkan Keskin, klavyede Osman Sonant ve gitarda Fırat İkisivri'dir.

 

Grup "Yokluğunda" isimli parçalarını dizi içerisinde ve internet üzerinden yayınlamış; şarkı çok beğenilmiştir. Grup ikinci şarkısı olan "Aşk Bitti" ile hayran kitlesini arttırmıştır.

 

 

LEYLA İLE MECNUN'DAN STV'YE GÖNDERME! DETAYLAR BURADA!

 

LEYLA THE BAND 'YOKLUĞUNDA' klibini izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin