Liv Tyler yeni dizisini buldu: Harlots

Ünlü aktris Liv Tyler televizyon dünyasında dolaşmaya devam ediyor. Oyuncunun yeni adresi Harlots dizisi oldu.

Volkan Küçükel
16 Ekim 2017 - 17:25
Gündem

HBO'nun final yapan dizisi The Leftovers'taki yardımcı oyunculuğunun ardından Liv Tyler'ın yeni dizi projesi belli oldu!

LIV TYLER TELEVİZYONDA DEVAM EDİYOR!

Yüzüklerin Efendisi filmleri ve The Incredible Hulk'tan tanıdığımız aktris ITV/Hulu ortak yapımı dönem dizisi Harlots'un yaklaşmakta olan 2. sezonunda karşımıza çıkacak.

Hikayesi 18. yüzyılın Londra'sında geçen ve Margaret'ın (Samantha Morton) liderliğindeki Wells ailesinin yaşadıklarına odaklanan Harlots, bu öyküsünü kadın perspektifinden izleyicilere yansıtan bir aile draması.

17-10/16/harlots.jpg

KARAKTER DETAYLARI

Liv Tyler dizide sosyal hayatı oldukça yoğun bir aristokrat Lady Isabella Fitzwilliam karakterine hayat verecek.

Uzun süreli sırlar nedeniyle Lydia Quigley'in esiri durumundaki Lady Fitz, Lydia'nın şantajları nedeniyle giderek daha çaresiz bir duruma düşmektedir.

Karanlık bir geçmişi ve aşksız bir evliliğe sahip olan Lady Fitz, Margaret'ın güzeller güzeli büyük kızı fahişe Charlotte Wells ile beklenmedik bir arkadaşlık ve müttefiklik kuracaktır.

17-10/16/liv-tyler.jpg

The Lord of the Rings serisinde Arwen karakterine hayat veren 40 yaşındaki Liv Tyler son olarak HBO'nun finalini gerçekleştiren dizisi The Leftovers'ta Megan "Meg" Abbott karakterine hayat vermişti. Aktris yakın zamanda BBC'nin Guy Fawkes temalı mini dizisi Gunpowder'da da karşımıza çıkacak.

Lesley Manville, Jessica Brown Findlay ve Samantha Morton gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Harlots'un yaratıcı ve yapımcı kadrosunda Moira Buffini, Alison Newman, Alison Owen, Debra Hayward, Alison Carpenter, Coky Giedroyc ve Grainne Marmion gibi isimler yer alıyor.

HARLOTS 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2018 senesi içinde ekranlara gelecek 2. sezonun başlangıç tarihi henüz duyurulmadı.

"Harlots" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin