Living Biblically dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor

Lindsey Kraft, CBS'in pilot bölüm siparişini verdiği komedi dizisi Living Biblically'nin kadrosuna kadın başrol oyuncusu olarak dahil oldu.

Volkan Küçükel
30 Mart 2017 - 09:40
Gündem

Lindsey Kraft, CBS'in pilot bölüm siparişini verdiği komedi dizisi "Living Biblically"nin kadrosuna kadın başrol oyuncusu olarak dahil oldu.

"LIVING BIBLICALLY" KONUSU

The Big Bang Theory yıldızı Johnny Galecki ve Warner Bros TV. yapımcılığında hazırlanan ve A.J. Jacobs'un çok satan kitabı The Year of Living Biblically'den esinlenerek ekranlara uyarlanan dizinin hikayesi; İncil'e göre yaşamaya karar veren bir modern zaman insanı Chip (Jay R. Ferguson) karakteri üzerine odaklanıyor.

Patrick Walsh'ın (2 Broke Girls) senaryosunu kaleme alıp Andy Ackerman'ın pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Kraft'ı nasıl bir rolü canlandırırken göreceğiz?

KRAFT'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Kraft dizide ana karakterimiz Chip'in karısı Leslie'ye hayat verecek.

İğneleyici, zeki, havalı ve anne adayı olan Leslie, kocası Chip'in daha iyi olmasını istiyen birisi. Saplantılarının onun sırtını yere getirebileceği konusunda ihtiyatlı.

17-03/30/lindsey-kraft.jpg

Kocasının İncil'e göre yaşaması konusunda bir yandan şüphe duyan bir yandan da bunu eğlenceli bulan Leslie, nihayetinde kocasının bu tecrübesini desteklemektedir.

Yakın zamanda HBO'nun Getting On ve Netflix'in Grace & Frankie dizilerinde karşımıza çıkan Kraft, önümüzdeki günlerde Modern Family'de konuk oyuncu olarak da boy gösterecek.

Aktris yakın zamanda David Wain filmi A Futile & Stupid Gesture'de de karşımıza çıkacak.

17-03/30/jay-r-ferguson.jpg

OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Jay R. Ferguson (The Real O'Neals), Ian Gomez (Cougar Town) ve Tony Rock (The Game of Dating) daha önceden dizinin oyuncu kadrosuna katılan isimler olmuşlardı.

17-03/30/living-biblically-1490855853.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin