Longmire 6. ve final sezonu onayını aldı

Netflix'ten bugün yapılan açıklamaya göre ölüme meydan okuyan (!) western temalı dizi 6. sezon onayını aldı. Bu sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Longmire'da yolun sonu yaklaşıyor... Bu kez kesin!

Dizi takipçilerine hem iyi hem kötü bir haber!

DİZİYE FİNAL SEZONU ONAYI!

Netflix'ten bugün yapılan açıklamaya göre ölüme meydan okuyan (!) western temalı dizi 6. sezon onayını aldı. Ancak bu sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Final sezonunun 10 bölümden oluşacağı duyuruldu.

İPTALDEN GERİ DÖNMÜŞTÜ

Longmire'ın ekran serüveninin oldukça maceralı geçtiğini hatırlıyoruz. Robert Taylor'ın başrolünde olduğu dizi ilk üç sezonunu geçirdiği kablolu kanal A&E tarafından üçüncü sezonu sonrasında 2014'ün Ağustos'unda iptal edilmiş, ardından internet üzerinden film ve dizi izleme hizmeti sunan Netflix tarafından sahiplenilmişti. Netflix diziye 4. ve 5. sezon derken 6. sezon onayını da vermiş oldu.

16-11/02/longmire-3.jpg

Uygulayıcı yapımcılar Greer Shephard, Hunt Baldwin ve John Coveny dizinin kapanış bölümünü yazmak için kendilerine böyle bir fırsat sunduğu için Netflix'e minnettarlıklarını iletirlerken "En önemlisi, hayranların uzun süreli sadakatini ödüllendirmek için kendimizi dinamik ve tatmin edici bir son sunmaya adadık" ifadelerini kullandılar.

Netflix orijinal içerikten sorumlu başkan yardımcısı Cindy Holland ise Longmire'a ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip yapımcı kadrosundan Greer Shephard, Hunt Baldwin ve John Coveny'e, muazzam oyuncu kadrosuna, tüm ekibe ve Warner Bros çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Craig Johnson'ın Walt Longmire Mystery isimli kitap serisine dayanarak hazırlanan ve karısının ölümünden sonra toparlanmaya çalışan Absaroka County, Wyoming'in karizmatik, kendisini işine adamış, soğukkanlı şerifi Walt Longmire üzerine odaklı bir hikayeye sahip olan dizinin oyuncu kadrosunda Robert Taylor, Katee Sackhoff, Lou Diamond Phillips, Cassidy Freeman, Adam Bartley ve A Martinez gibi isimler yer alıyor.

16-11/02/netflix-final-sezonu.png

2017'DE GELİYOR

Longmire'ın final sezonu 2017 senesi içinde ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da Netflix platformundan izlenebilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin