Longmire iptal edildi!

Bir iptal kararı daha...

resim yok
29 Ağustos 2014 - 17:05
İptal - Onay

Yabancı dizi dünyasından bu kez bir iptal haberi ile karşınızdayız.

Amerika'nın kablolu televizyon kanallarından A&E'de ekranlara gelen 'Longmire'için iptal kararı alındı.


Bu kararla birlikte dizinin ekran macerası 3 sezon sürdü.

 

İPTAL KARARI HAYRANLARI ÜZDÜ

Son dönemde Bates Motel dizisi ile ses getiren A&E, Longmire için yolun sonuna gelindiğini duyurdu.

 

KANALDAN AÇIKLAMA

Kanal sözcüsünden iptal kararı sonrası gelen açıklama şöyle:

''Warner Horizon'daki çalışma arkadaşlarımıza; dizinin olağanüstü oyuncu kadrosu, ekibi ve yapımcılarına üç sezondur böylesine kaliteli bir dramada verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte ulaştığımız ve ortaya çıkardığımız bu tablodan inanılmaz gurur duyuyoruz.''

 

HİKAYESİ

Craig Johnson'ın Walt Longmire Mystery isimli kitap serisine dayanarak hazırlanan 'Longmire'ın hikayesi, karısının ölümünden sonra toparlanmaya çalışan Absaroka County (Wyoming)'in karizmatik, kendisini işine adamış, soğukkanlı şerifi Walt Longmire üzerine odaklanıyordu.[reklam]

Dizinin ana karakteri olan Şerif'i The Matrix filmindeki Ajan Taylor rolüyle hatırlayabileceğimiz, Vertical Limit (2000) ve Ned Kelly (2003) gibi filmler ile Avustralya yapımı Satisfaction, Killing Time gibi dizi yapımlarında rol alan Avustralyalı aktör Robert Taylor canlandırıyordu.

 

SON BÖLÜMÜ...

03 Haziran 2012 tarihinde ekran macerasına başlayan dizinin son bölümü olan 'Ashes to Ashes' 04 Ağustos 2014 tarihinde ekranlara gelmişti.

Robert Taylor, Katee Sackhoff, Bailey Chase, Adam Bartley, Cassidy Freeman ve Lou Diamond Phillips gibi isimleri kadrosunda bulunduran 'Longmire', yayın hayatı boyunca istikrarlı izlenme oranları ile dikkat çekerken, kendine has bir izleyici kitlesi de oluşturmuştu.

 

 

MİNİ 'FRIENDS' BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ! DETAYLAR VE GÖRÜNTÜLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin