Lucifer 2. sezonda yeni bir melekle tanışmaya hazır mısınız?

The Sopranos ile tanıdığımız Michael Imperioli de dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
09 Ağustos 2016 - 12:38
Yeni Bölüm

Fox'un Lucifer'ine yeni bir melek daha geliyor!

Dizi severlerin özellikle The Sopranos'taki rolüyle tanıyacağı Michael Imperioli, dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna katılan son isim oldu.

KARAKTERİN DETAYLARI

Pazartesi günü gerçekleşen Televizyon Eleştirmenleri Derneği yaz basın turunun Lucifer-Gotham ortak panelinde konuşan uygulayıcı yapımcı Ildy Modrovich'in duyurusuna göre Emmy ödüllü aktör Imperioli dizide Lucifer (Tom Ellis) ve Amenadiel'in (D.B. Woodside) melek kardeşi Uriel karakterine hayat verecek.

Lucifer showrunner'ı Joe Henderson konuyla ilgili TVLine'a yaptığı açıklamada Uriel'in tüm ilgiyi gören Lucifer'ın büyük, Amenadiel'in ise küçük kardeşi olduğunu belirtti. Karakterin detayları hakkında şimdilik pek bilgimiz yok.

16-08/09/michael-imperioli-1470724823.jpg

IMPERIOLI'NİN KARİYERİ

50 yaşındaki Michael Imperioli'yi The Sopranos'taki Christopher Moltisanti karakteri dışında son dönemde Hawaii Five-0 (Odell Martin), Amazon dizisi Mad Dogs (Lex) ve Californication (Rick Rath) gibi yapımlarda izledik.

İkinci sezonu yaklaşmakta olan dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden dahil olan isimleri de hatırlayalım: Tricia Helfer (Battlestar Galactica), Lucifer ve Amenadiel'in annesi 'Charlotte'; Aimee Garcia (Dexter) ise L.A.P.D.'nin yeni adli tıp uzmanı Ella Lopez karakteriyle yeni sezon kadrosuna katılan isimler olmuşlardı. Her iki isim de sezon boyunca düzenli rollerle karşımızda olacak.

2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Lucifer'in annesinin hikayesi etrafında şekilleneceği belirtilen dizinin 2. sezonu 19 Eylül Pazartesi akşamı Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

Bu arada yeni sezon öncesi tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Dizinin ikinci sezonu için paylaşılan son poster şöyle:

16-08/09/lucifer-2-sezon-psoter.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin