Lucifer 3. sezon onayını aldı

Son dönemin popüler dizilerinden Lucifer hayranlarını sevindirecek haber erkenden geldi! Dizi, üçüncü sezon onayını aldı!

Eğlence devam edecek! Son dönemin popüler dizilerinden Lucifer hayranlarını sevindirecek haber erkenden geldi!

22 YENİ BÖLÜM YOLDA!

İkinci sezonu devam eden dizi, 22 bölümlük 3. sezon onayını resmi olarak aldı.

Fox Broadcasting Eğlence Bölümü Başkanı David Madden konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Lucifer, en başından güçlü başlayıp, gittikçe daha iyi hale gelen nadir dizilerden birisi. Tom Ellis, Lauren German ve tüm oyuncu kadrosu bu karakterleri gerçekten üç boyutlu bir hale getirdi.

17-02/14/lucifer-twitter.png

Yapım ekibinden Jerry Bruckheimer, Len Wiseman, Jonathan Littman, Joe Henderson ve Ildy Modrovich ise bu işte en iyilerden. Ayrıca bu yapıma olan bağlılıklarından dolayı ortağımız Warner Bros'a da teşekkür etmek isteriz. Bu çılgın ve yeniliklere açık dizinin, üçüncü sezonunda bizleri nerelere götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

'LUCIFER'IN MEMNUN EDEN REYTİNGLERİ

Devam etmekte olan ikinci sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.3 reyting oranı ve 4.4 milyon izleyici rakamlarıyla açan Lucifer, sezonun geride kalan 13 bölümü toplu olarak göz önüne alındığında aynı kategoride 1.1 reyting oranı ve 3.8 milyon ortalamalarıyla yoluna devam ediyor.

Dizinin ilk sezonunun ortalamasının 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.47 reyting oranı ve 4.56 milyon izleyici olduğunu da hatırlatalım.

17-02/14/lucifer.jpg

Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Kevin Alejandro, Aimee Garcia, Tricia Helfer ve Scarlett Estevez'ı oyuncu kadrosunda bulunduran Lucifer'ın bölümleri tüm platformlar göz önüne alındığında yaklaşık 8 milyonluk bir kitleye ulaşıyor.

Bu kararla birlikte Lucifer; kanalın diğer dizileri Empire, The Simpsons ve Bob's Burgers gibi erken yeni sezon onayı alan diziler kervanına katılmış oldu.

ARA BİRAZ UZUN!

30 Ocak'ta ekranlara gelen "A Good Day to Die" isimli bölüm ile sezon ortası tatiline giren dizi, sezonun 14. bölümü "Candy Morningstar" ile 01 Mayıs tarihinde Fox ekranlarına geri dönecek.

'Lucifer' 2. sezon 14. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin