Lucifer 3. sezon onayını aldı mı?

Fox, Lucifer'in 3. sezonu için onay verecek mi? Dizi kış tatilinden ne zaman dönüyor?

Berfu Özlen
07 Şubat 2017 - 16:22
Magazin

İkinci sezonunda dramatik bir izleyici kaybı yaşayan Lucifer'in sezon prömiyerini reytinglerin aksine bolca övgü almıştı. Dizinin hayranları, Lucifer'in ekranlara geri dönüp, dönmeyeceğini beklerken, diziden açıklama geldi.

İkinci sezon devam ediyor

Dizinin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada Lucifer'in Mayıs ayında ekranlara döneceği belirtildi. Her ne kadar bu dönüş yeni bir sezon için değil de, devam eden sezonun bölümleri olacak olsa da, diziye verilen olumlu tepkilere bakarak 3. sezon onayı almasının şaşırtıcı olmayacağını söyleyebiliriz.

TVLine, Screenrant ve  IBT Times dizinin yenileneceğinden emin. Dizinin yazar grubunun Twitter hesabından ise "yapacak çok işleri olduğu" ve "anlatılacak çok hikayenin olduğu" yazıldı.

Siz Lucifer hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakışıklı şeytanımız Lucifer'in ekranlarda kalması mı daha iyi olur yoksa artık ona hoşçakal demenin zamanı geldi mi?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin