Lucifer 3. sezona katılan Tom Welling'den ilk görüntüler!

Lucifer 3. sezona katılan Tom Welling'den ilk görüntüler! Fox'un sevilen dizisi Lucifer'ın 3. sezon oyuncu kadrosuna Smallville'in yıldızı Tom Welling'in dahil olduğu daha önceden San Diego Comic-Con Festivali esnasında duyurulmuştu.

Volkan Küçükel
28 Ağustos 2017 - 23:40
Gündem

Fox'un sevilen dizisi Lucifer'ın 3. sezon oyuncu kadrosuna Smallville'in yıldızı Tom Welling'in dahil olduğu daha önceden San Diego Comic-Con Festivali esnasında duyurulmuştu.

Ve Welling'in dizideki görünümüne dair merakla beklenen ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

TOM WELLING'İN SMALLVILLE'İN ARDINDAN İLK DİZİSİ: LUCIFER

2001-2011 seneleri arasında Smallville'de Clark Kent'e hayat vermesinin ardından televizyona ilk kez dönüş yapan aktörü dizide işini iyi bilen polis yüzbaşısı Marcus Pierce karakteriyle izleyeceğiz.

17-08/28/tom-welling.jpg

Yeni patronu olduğu Decker (Lauren German) ile romantik bir yakınlaşma içine girecek olan Pierce, haliyle Lucifer'ın (Tom Ellis) biraz canını sıkacak!

Fox'un Lucifer dizisi de tıpkı aktörün önceden rol aldığı Smallville gibi DC Comics evreninden çıkan bir dizi. Ancak aktörü bu kez çok farklı bir rol ve görünümde izleyeceğiz.

Paylaşılan fotoğrafların birinde aktörü çekim setinde halinden gayet hoşnut bir halde görürken; diğer karede ise Marcus Pierce karakterine bürünmüş halde masasında otururken kim olduğunu şu an tahmin edemeyeceğimiz biriyle konuşurken görüyoruz.

17-08/28/tom-welling-lucifer.jpg

LUCIFER 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Lucifer, 02 Ekim'de "They're Back, Aren't They?" isimli bölümle ekranlara geri dönecek. Ildy Modrovich'in senaryosunu kaleme aldığı bölümün yönetmen koltuğunda Karen Gaviola oturuyor.

Dizi, bu bölümün ardından "The One with the Baby Carrot" ve "What Would Lucifer Do?" isimli bölümlerle yayın akışına devam edecek.

"Lucifer" 3. sezon "Same Devil, New Time" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin