MacGyver patronunu buldu!

Efsane dizinin yeniden çevrimi için geri sayım...

Volkan Küçükel
17 Temmuz 2016 - 19:18
Yeni Bölüm

80'li yılların efsane dizileri arasında başı çeken MacGyver'ı televizyon ekranlarına yeni bir denemeyle tekrar döndüren CBS'in yeni sezon dizilerinden MacGyver'ın oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı.

YENİ PATRON!

MacGyver, yeni patronunu buldu!

KARAKTERİN DETAYLARI

Variety'nin haberine göre, son dönemde House of Cards'ta izlediğimiz Sandrine Holt, CBS'in yeniden çevrim dizisine eski saha ajanı, yeni DXS (Dış Hizmetler) Plan Harekat Başkanı Patricia Thornton karakteriyle katıldı.

Başrolünde becerikli ajan olarak Richard Dean Anderson'ı izlediğimiz orijinal dizide Holt'un karakterine eş karakteri Dana Elcar canlandırıyordu.

Patricia Thornton karakterini dizinin 23 Eylül Cuma akşamı gerçekleşecek prömiyeri ile birlikte hikayede görmeye başlayacağız.

16-07/17/sandrine-holt-macgyver.jpg

HOLT'UN DİZİ KARİYERİ

Geçtiğimiz günlerde Mr. Robot'un ikinci sezon açılış bölümüne konuk oyuncu olarak katılan Sandrine Holt'u son dönemde A&E'nin Damien ve The Returned dizileri ile CBS'in tek sezonluk dizisi Hostages'te de izlemiştik. Terminator Genisys, Fear the Walking Dead, 24 ve The L Word ise oyuncunun kariyerinde rol aldığı diğer diziler arasında.

MacGyver'ı Lucas Till'in canlandıracağı dizide George Eads ve Justin Hires gibi isimler de rol alıyor. Dizinini yapımcı kadrosunda ise Peter Lenkov, Craig O’Neill, James Wan, Henry Winkler, Lee Zlotoff ve Michael Clear yer alıyor.

MacGyver (2016) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin