Mad Men final sezonunda neler olacak

İlk 7 bölümü “The Beginning” adıyla geçtiğimiz sezonu bitiren Mad Men son 7 bölümü “The End Of An Era” ile ekranlara veda edecek.

resim yok
24 Şubat 2015 - 16:46
Yeni Bölüm

"THE END OF AN ERA" ADIYLA SON 7 BÖLÜME HAZIR MISINIZ?


Mad Men, Matthew Weiner tarafından yaratılan Amerikan televizyon draması 19 Temmuz 2007 tarihinde başlamıştı. Dizi bu sezon itibariyle ekranlara veda ediyor. Dizi 1960'lı yıllarda geçip dönemin siyasi olaylarına da bölümlerinde yer vermiş olup büyük ses getirmiştir. Dizinin başrol oyuncusu Don Draper (Jon Hamm)'ın hayatındaki insanlar konu olmaktadır.

 

Altın Küre ve Emmy ödüllerine sahip olan Mad Men kanalla ortak bir karar vererek, 7. Sezonunda Breaking Bad’in yolundan ilerledi. Kanal daha önce Breaking Bad’in son sezonunu ikiye bölmüştü. Şimdi de sekiz senedir ekranlarda olan Mad Men içinde aynı kararı verdiler. 7 bölüm ilk dönemde son 7 bölüm ve uzun bir sezon arası ile ikinci dönemde ekranlara gelecek şekilde bölündü. İlk 7 bölümü “The Beginning” adıyla geçtiğimiz sezonu bitiren Mad Men son 7 bölümü “The End Of An Era”  ile ekranlara veda edecek.

 

İlk 7 bölümlük sezona Don bir hava değişikliğine karar vermiş ve 1969’da Los Angeles’a giderek bir başlamıştı. Sezon boyunca Megan ile evliliğini kurtarmaya çalışırken bir yandan da Peggy’i etkileyebilmesi için çalışmalar yapmıştı. Hatta müşterilerine yapacakları bir sunum üzerinden Freddy’e fikir vermişti. Harry Crane ise ortaklık istediğini her dakika söylemekten geri durmamıştı. Karakterlerimizi Temmuz 1969'da bırakmıştık, yeni bölümlerde onları 70'li yıllarda bulacak gibi görünüyor. Ancak bazı haberlere göre zaman sıçraması da olabileceğinin altı çizilmiş.

 

FOTOĞRAFTAKİ 5 DETAY İRDELENMELİ

 

İlk fotoğraf düştükten sonra AMC Marketing Şefi ve Matthew Weiner karşılaşıp fotoğraf üzerine konuşma gerekleştiriyorlar. Weiner her ne kadar spoiler konusunda temkinli yaklaşsa da ipuçları vermekten de geri kalmamış. Alınan ipuçları ile Linda Schupack’un değerlendirmesi de şu şekilde olmuş. Fotoğraftaki 5 detay üzerine yorum getirilmiş.

 

Don’un araba olduğu fotoğraftan sonra bunun bir kaza olmadığını belirtmiş. Weiner Don’un bir yere gideceğinin vurgulandığını izleyenlerinin anlaması gerektiğini söylüyor. Yine de işe gidiyor olabilir ya da işinden çok uzağa gidiyor olabilir diye de kafa karıştırmayı elden bırakmıyor. Ayrıca arabanın içerisinde yalnız ve umutsuz bir sürücü olduğunu da ekliyor.

Detaylar üzerine yorum getirmeye devam eden Weiner güneşin konumlandırmasını da değerlendiriyor. Güneşin arkasında batıyor olması yorucu bir iş gününü bitirmiş olabileceğini söylüyor.

 

Ardından kravata geçiyor. Kravatın bu sefer diğer seferlerinden farklı olduğunu ve diğerlerini anımsarsanız bir farklılık olduğunu anlanabileceğini diyor. Son olarak da dikiz aynası ve görüntünün soyut olması yer alıyor. Weiner Don’un öz eleştiri yapmak için dikiz aynaya bakıyor olabileceğini, belki biri tarafından takip edildiğini onu kontrol etmek için dikiz aynasına bakıyor olabileceğini ve fotoğrafın kompozisyonun yoğun olduğunu biraz soyut düşünmek gerektiğini söylüyor.

Weiner’ın bu çelişkili analizlerine bakacak olursak her şey olabilir. Başka haber kaynaklarının zaman sıçraması olabileceğini söylemiş olması da bu ihtimal üzerinde durduruyor olabilir. Weiner Don’un bir şeylerden mutsuz ve umutsuz olduğunu bu yüzden kendisini eleştirebileceğini ve bu yüzden uzaklara gidebileceğini anlatmak istemiş olabilir.

 

YENİ TRAİLER YAYINLANDI

 

Dün yeni bir nostaljik

 

Tüm soruların yanıtı olan son 7 bölüm 5 Nisan 2015’te ekranlara geri dönecek ve 7 bölüm sonra ekranlara veda edecek. Ayrıca dün yeni bir nostaljik trailer izleyenleriyle paylaşıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin