resim yok
03 Mayıs 2013 - 00:00

'Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran'ı Haremlique Suadiye mağazasının vitrinine tasarım yaptı.

Haremlique Suadiye mağazasının vitrini Mayıs ayı boyunca ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu’nun seçimlerine ev sahipliği yapacak.

 

Fettahoğlu'nun hayal gücü


Fettahoğlu, Haremlique Suadiye mağazasının Anneler Günü konseptli vitrinini de yine, annesi için düşündüğü, hayal ettiği hediye alternatifleriyle oluşturdu.

 

Annesi için...


Ünlü oyuncu kaftan desenlerine ilham kaynağı olan Sadberk Hanım Müzesi’ndeki eşsiz kadın giysileri ve aksesuarlarından yola çıkılarak hazırlanan koleksiyondan da annesi için nar desenli kaftanı seçti.

 

En anlamlı hediye

Bolluk ve bereketin sembolü olan bu meyvenin süslediği ipek pamuk vual kaftan için Nur Fettahoğlu, bu kaftanın annesine vereceği en anlamlı ve güzel hediye olduğunu söyledi.

Markanın tasarım direktörü ve ortağı Banu Yentür bu özel proje için şunları söyledi:   
[reklam]
 "Bütün konseptlerin sadece bizim tasarım stüdyomuzdan çıkması fikrini biraz değiştirip, vitrinlerimize heyecan katmak istedik. Sonuçta tasarımlarımız farklı zevkler tarafından alınıp yorumlanıyor ve kişiye özel mekanlara yerleşiyor. Bazen ürünlerimizin farklı kombinlerini ve kullanımlarını görüyorum ve tasarımcı olarak hiç bunu düşünmemiştim diyebiliyorum. Bu kısmı da çok keyifli ve ilham verici buluyorum.

 

Bu hazdan yola çıkarak, Haremlique İstanbul markasından alışveriş yaparken keyfini ve heyecanını her zaman bize hissettiren değerli oyuncu Nur Fettahoğlu’yla bu tarz bir projenin ilk adımını atmak istedik. Ve projenin Mayıs ayına denk gelmesi nedeniyle, Nur’un annesine yönelik hediye seçeneklerinden oluşan bir vitrine imza atmış olduk."

 

 

NUR FETTAHOĞLU'NDAN İTİRAFLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin