resim yok
12 Şubat 2013 - 00:00

Atv’de yayınlanan Karadayı dizisinde dün akşam Mahir Kara, Feride'ye aşkını söyledi

 

NAZİF BABA İÇİN BİR UMUT DOĞDU

Bu bölümde yaşanan sürpriz gelişme davanın tüm seyrini değiştirdi. Kibrit Yasin kendi mesleğinden ve hayatından vazgeçme pahasına Sekreter Serra’nın ilk ifadesine ulaştı. Feride, daha önceki ifadesinden farklı olan bu çelişkili ifade karşılığında duruşmayı ileri bir tarihe erteleme kararı aldı ve Kara ailesi derin bir nefes aldı. 

 

MAHİR’DEN AŞK İTİRAFI

Feride verdiği karar sonrası hem başını dinlemek hem de Mahir’i unutmak için Bolu’ya tek başına tatile çıktı. Mahir ise Feride’nin peşinden Bolu’ya onunla konuşmaya gitti. Ancak Feride kararlıydı ve Mahir’i tamamen hayatından çıkartmak istiyordu. Onun İstanbul’a geri dönmesini istedi. Sonunda dayanamayan Mahir hislerini Feride’ye söyledi ve aşkını itiraf etti. Dizinin son sahnesinde Mahir, Feride’ye “Seni kalbime yazdım, aşık oldum” itirafında bulundu. Bu itiraf karşısında Feride’nin tutumu ne olacak? Bolu’ya varmak üzere olan Savcı Turgut karşısında Mahir’i görünce nasıl bir tepki verecek? Gelecek bölümde göreceğiz..

 

 

 

18. bölümün tamamını izlemek için tıklayın.

 

19. bölüm fragmanı için tıklayın. yeni

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin