Mahkemeden evlilik iznini aldı!

Oyuncu eşinden boşanan Ayçin İnci, yeniden evlenebilmek için verilen 300 günlük süreyi mahkeme kararıyla kaldırdı.

resim yok
14 Haziran 2013 - 10:32
Magazin

Ayçin İnci, evlenmek için mahkemeden iddetin kaldırılmasını istedi.

 

Oyuncu eşinden boşanan Ayçin İnci, yeniden evlenebilmek için verilen 300 günlük süreyi mahkeme kararıyla kaldırdı.

 

Yeniden evleniyor!


Yetenekli oyuncu Ayçin İnci, kendisi gibi oyuncu eşi Ahmet Mümtaz Taylan'dan boşandıktan sonra yeniden dünyaevine giriyor...

Büyük ilgiyle izlenen "Kurşun Yarası" dizisinin setinde tanışan ve 2007'de nikah masasına oturan İnci ve Taylan'ın evliliği 5 yıl sürdü.

 

Mahkemeye başvurmuştu

Ahmet Mümtaz Taylan'dan 29 Mart 2012'de anlaşmalı olarak boşanan İnci, geçen gün yeniden evlenebilmek için mahkemeye başvurdu.

 

300 gün bekleme şartı!


İnci, boşanma kararının kendilerine duruşmadan bir yıl sonra tebliğ edildiğini söyledi ve bu yüzden yeniden evlenebilmek için 300 gün bekleme şartı koyan 'iddet müddetinin kaldırılmasını' istedi.

 

Dilekçe verdi

Gebe olmadığını belirten İnci, mahkemeye verdiği dilekçede:

[reklam]

"Başkasıyla evlenebilmem için bu sürenin kaldırılmasını talep ediyorum" dedi.

'GEBE DEĞİL' RAPORU

İstanbul 2. Aile Mahkemesi, İnci'nin gebe olup olmadığının tespit edilmesi için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Mahkemeye gelen raporda, İnci'den alınan kan örneklerinin temiz olduğu ve gebe olmadığı belirtildi.

Mahkeme yargıcı:

"Ayçin İnci 29 Mart 2013'de anlaşmalı olarak boşanmıştır. Alınan hastane raporlarında sürenin kaldırılmaması için bir neden yoktur. Davanın kabulüyle bekleme süresinin kaldırılmasına karar verildi" ifadesini kullandı.

Mahkeme kararı İnci'ye tebliğ edilerek dava sona erdi.

 

 

ÜNLÜ OYUNCU YENİ İŞİ İLE ŞAŞIRTACAK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin