Mahsun Kırmızıgül, dizi projelerine sıcak bakıyor

Mahsun Kırmızıgül, birçok dizi projesi teklifi aldığını belirtti.

Berfu Özlen
19 Haziran 2017 - 10:15
Gündem

Çektiği filmler ile, hem oyunculuk hem de yönetmenlik yeteneğini sinema dünyasına kanıtlyan Mahsun Kırmızıgül, oyunculuğu ilk tecrübe ettiği dizi sektörüne dönüyor.

Eşi Ece Binay ve kızları ile Atatürk Havalimanı'nda Ankara uçağını beklerken paparazilere yakalanan Kırmızıgül, gelecek projeleri hakkında konuştu. 

"Bazı rakamlar çok saçma"

Medyada çıkan bazı haberler hakkında konuşan oyuncu, bölüm başına 200 bin TL, istediği ve bu yüzden teklifleri kabul etmediği tarzında iddiaları cevapladı. Rakam vermeden, iddiaları doğrulan Kırmızıgül, "Çok proje geliyor ve değerlendiriyorum. Neden olmasın, belki dizi yapabilirim ama söylenen rakamlar çok saçma, gülüp geçtim" dedi.

Son filmi beklenilen başarıyı yakalayamamıştı

En son Vezir Parmağı filmi ile seyirci karşısına çıkan Kırmızıgül, çektiği tüm filmler içinde en düşük hasılatı alarak hayal kırıklığına uğramıştı. 10 milyon Türk Lirasına yakın zarar eden oyuncu, rotayı dizi sektörüne çevirdi.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Mahsun Kırmızıgül’ün gerçek adı Abdullah Bazencir’dir. Zaza kökenli Mahsun Kırmızıgül 26 Mart 1969 tarihinde 22 çocuklu bir ailenin ferdi olarak Diyarbakır'ın Han ilçesinin Vezir köyünde dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'nde eğitim görmeye başlar. 1980 yılında müzik çalışmalarına başlayan Mahsun Kırmızıgül amatörce 8 albüm yaptı. Profesyonel anlamda ilk albümü “Alem Buysa Kral Sensin” le 1993'te müzik dünyasına bomba gibi düştü ve listelerin zirvesine oturdu. Aşka Sürgün, Zalim, Bu Sevda Bitmez, Yıkılmadım, Hemşerim ve Alem Buysa gibi dizilerde oynadı. Vezir Parmağı, Mucize, New York'ta Beş Minare, Gecenin Kanatları, Güneşi Gördüm ve Beyaz Melek filmlerinde rol aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin