Mahsun Kırmızıgül yeni dizisi için aradığı Firuze'yi buldu!

Mahsun Kırmızıgül, yeni dizisi için üç aydır aradığı başrol oyuncusunu buldu.

resim yok
24 Eylül 2013 - 10:03
Magazin

Mahsun Kırmızıgül, yeni dizisi için üç aydır aradığı başrol oyuncusunu buldu.

 

İŞTE BAŞROL

Kırmızıgül’ün yeni dizisi Firuze'de Ceren Hindistan başrolde oynayacak...

 

ANLAŞMA SAĞLANDI

Mahsun Kırmızıgül, yeni dizisi Firuze için üç aydır aradığı başrol oyuncusunu buldu. Birçok oyuncuyla görüşen Kırmızıgül, sonunda Ceren Hindistan'la anlaştı.

İlk olarak Firuze karakteri için Ceyda Ateş’i düşünen Kırmızıgül, yaptığı son toplantıdan sonra bir dönem futbolcu sevgilisi Özer Hurmacı’yla yaptığı kavgayla mahkemelik olan Hindistan’da karar kıldı.

Ceyda Ateş’le yüz yüze yaptığı görüşmenin ardından, oyuncuya dizide daha çok ön plana çıkacak Suzan karakterini oynaması için teklifte bulundu.

 

ATEŞ DE İKNA EDİLDİ

Kırmızıgül:

''Suzan dizide kötü kız karakteri olarak ön plana çıkacak. Sen kötü kızı daha iyi oynarsın. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Suzan, daha çok konuşulacak'' diyerek Ateş'i ikna etti.

Ceyda Ateş, 'Firuze' karakteri için gittiği toplantıdan 'Suzan' olarak çıkmış oldu.

Ateş, daha önce de Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya’nın başrolünü paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde kötü kız Hande'yle ön plana çıkmıştı.

 

ÇEKİMLER BAŞLADI

Cemal Şan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizide, Ceren Hindistan ve Ceyda Ateş’in yanı sıra Haluk Piyes, Fırat Çelik, Özay Fecht ve Engin Şenkan gibi oyuncular rol alacak.

Hafta sonu start veren dizi, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekiliyor. Ceyda Ateş ise bugün ilk kez ‘Firuze’ dizisi için kamera karşısına geçecek.[reklam]

HİKAYESİ

Dizide iki erkeğin arasında kalan bir kadının hikayesi anlatılacak.

 

KARİYERİ

Daha önce Baba Ocağı ve Sakarya Fırat dizilerinde rol almış alan ve magazin dünyasına adını futbolcu Özer Hurmacı ile yaşadığı aşkla duyuran oyuncu Ceren Hindistan, 1989 Ankara doğumlu ve Anadolu otelcilik turizm lisesinden mezun.  2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden olan oyuncu çeşitli filmlerde ve dizilerde oynamaktadır.

Oynadığı yapımlar

Senin Uğruna 2007 - Serpil
Fedai 2007 - Ceyda
Baba Ocağı 2008 - İsmet
Ah Kalbim 2009 - Yeşim
Saklı Hayatlar 2010 - Nergis
Sakarya Fırat 2009 / 2010 - Nihan Tekintaş
Babalar ve Evlatlar 2012 - Zeynep
Muhteşem Yüzyıl 2013 - Ahsen Hatun

 

 

KIRMIZIGÜL'DEN KİMYASAL SİLAH İSYANI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin