Mahsun Kırmızıgül'ü bir kadın oyuncu daha reddetti!

Kara Melek'in ardından oynadığı Aliye dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Sanem Çelik, 5 yıl sonra setlere dönüyor.

resim yok
20 Ağustos 2013 - 12:00
Magazin

Mahsun Kırmızıgül, yeni dizisi Firuze'de başrol oynaması için güzel oyuncuların peşinde koşmaya devam ediyor.

 

Bir ay boyunca ikna etmeye çalıştığı Cansu Dere'den ret cevabı alan Kırmızıgül uzun süre Los Angeles'ta yaşayan Sanem Çelik'e teklifte bulundu. Ancak yine istediği cevabı alamadı.
 

Kara Melek'in ardından oynadığı Aliye dizisiyle şöhretin zirvesine çıkan Sanem Çelik, 5 yıl sonra setlere dönüyor.

Uzun süre Los Angeles'ta yaşayan Çelik, Türkiye'ye döner dönmez Mahsun Kırmızıgül'ün hikayesini yazdığı yeni dizisinden filmden teklif aldı.

Güzel oyuncuya bölüm başına 40 bin lira teklif edildi.

 

MAHSUN'U REDDETTİ

 

Ancak Sanem Çelik'in "Mahsun'dan elektrik alamadım" diyerek diziyi reddettiği öğrenildi.

 

AYNI ÜCRETİ ALACAK

 

Ünlü oyuncu hemen ardından başrollerini Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'la paylaşacağı dizi için el sıkıştı.

Süreç Film'le anlaşan Sanem Çelik, yeni dizisinden de bölüm başına 40 bin lira alacak.

 

İDDİALI BİR DİZİ

 

Eylül ayında ekranlara dönecek olan Sanem Çelik, yeni dizisinin Kara Melek ve Aliye kadar iddialı olduğunu söyledi.

 

ÇELİK'İN KARİYERİ

 

Yıldız Kenter ve Haldun Dormen'in yıldız öğrencilerindendi.1999'da mezun oldu. 1994-1996 yılları arasında birçok reklam filminde oynadı. 1996’da Nihat Durak’ın yönetmenliğinde, başrollerini Aytaç Arman ile üstlendiği, Ziya Öztan’in Yakup Kadri Karaosmanoğlu'nun edebiyat eserinden senaryolaştırdığı Yaban'da ki Emine rolü Sanem’in ilk sinema deneyimi oldu. Bu rol ile 10.Adana Altın Koza Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.
[reklam]
1997'de başlayan ve Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizilerinden biri olan Kara Melek, Sanem Çelik için büyük bir dönüm noktasıdır. Canladırdığı Yasemin Saylan, Türk televizyonlarının en ünlü kötü karakterlerinden biri oldu. Türkiye Sanem'i bu dizi ile tanıdı ve Magazin Gazetecileri Derneği'nin verdiği "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü Perran Kutman ile paylaştı.

1998, Haldun Dormen’in yönetmenliğinde, Melih Kibar’in besteleri ve piyanosu eşliğinde Çiğdem Talu’ya Selam müzikalinin koreografisini yaptı, dans etti, oynadi, şarkı söyedi. 1999-2000 yılları arası animasyon filmlerinde seslendirme yaptı. 2000 yılında Havva Adem karakterini canlandırdığı Filler ve Çimen adlı sinema filmi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nü aldı. Yine aynı film ile 2000- 2001 yılları arasında beş farklı yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi.

 

Bu sirada Dormen Tiyatrosu'nda sahnelenen bir Ray Cooney oyunu olan Hangisi Karısı ile Volkan Severcan, Salih Kalyon gibi değerli isimerle tiyatro sahnelerindeydi.

 

 

ALİYE'NİN OĞLU ARDA BAKIN NEREDE ORTAYA ÇIKTI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin