Mahsun Kırmızıgül'ün gözü Şener Şen'de!

Mahsun bu kez Şen'lendirecek!

resim yok
04 Eylül 2014 - 13:05
Magazin

Mahsun bu kez Şen'lendirecek!

Drama ağırlıklı yapımlara imza atan Mahsun Kırmızıgül, bu sefer güldürecek.

Çarşı Pazar isimli projesiyle kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan yönetmenin başrol için düşündüğü isimse Şener Şen.

 

İşte gündemdeki son projeden ilk detaylar:

 

BOMBA BİR PROJE DAHA!

Beyaz Melek, New York'ta Beş Minare ve Güneşi Gördüm adlı yapımlardaki başarısıyla sinema dünyasında kendine iyi bir yer edinen Mahsun Kırmızıgül'den bomba gibi bir proje daha...

 

HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Kırmızıgül son detaylarıyla ilgilendiği 'Mucize' adlı filminin heyecanını yaşamadan diğer projesini hayata geçirmek için hazırlıklara başladı.[reklam]

'ÇARŞI PAZAR'

Bugüne kadar çektiği filmlerde izleyiciyi ağlatan Mahsun Kırmızıgül yeni projesi 'Çarşı Pazar'la sinemaseverleri kahkahaya boğacak.

 

HİKAYESİ

İstanbul'dan gelerek Tokat'ta tarihi bir hanı satın alıp, AVM yapmak isteyen bir müteahhitle, hamamı satmak istemeyen tellağın başından geçen komik olayları konu edinen filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak.

 

HEDEFİ O İSİM!

Kırmızıgül'ün filminde Şener Şen'i oynatmak istediği öğrenildi.

 

 

YENİ DİZİNİN ÇEKİM EKİBİNE ŞOK SALDIRI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin