resim yok
21 Temmuz 2011 - 00:00

Mahsun Kırmızıgül, yaşı büyük adamlarla evlendirilen küçük kızların dramını dizi olarak gözler önüne serecek

 
Çektiği üç sosyal mesajlı filmi de izlenme rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül, yine toplumsal bir yarayı ele alıyor. Kırmızıgül bu kez atv için çekeceği “Hayat Devam Ediyor” ismini verdiği dizide Doğu’nun tüm tartışmalara rağmen devam ettirilen “Küçük Gelin” töresine dikkat çekecek, bu durumun yarattığı acılara büyüteç tutacak. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizinin küçük gelinini Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Meltem Miraloğlu canlandıracak. Meltem Miraloğlu dizide 66 yaşındaki usta oyuncu Rana Cabbar’ın canlandıracağı karakterle evlendirilecek.
 
Burcu ile olmadı
Dizinin Doğu Beyazıt, Mardin ve Kapadokya gibi bölgelerde çekilecek olan ilk 4 bölümünün yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül oturacak. Kırmızıgül daha sonra dizinin yönetmenliği Hülya Bilban’a devredecek. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Arif Erkin ve Menderes Samancılar da yer alacak. Kırmızıgül’ün twitter’dan önceki hafta “Yeni proje üzerine 6 aydır çalışıyoruz. Yetenekli ve genç adaylar Boyut Film’e başvurabilir” diyerek çağrıda bulunduğu dizi için ünlü sunucu Burcu Esmersoy’a da teklif götürdüğü ama şartlarda anlaşılamadığı öğrenildi.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin