Major Crimes 6. sezon başlangıç tarihi belli oldu!

Major Crimes 6. sezon başlangıç tarihi belli oldu. Ayrıca dizinin yeni sezonundan ilk fragman da takipçilere sunuldu.

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2017 - 00:27
Gündem

TNT'nin The Closer spin-off'u Major Crimes'ın 6. sezon başlangıç tarihi duyuruldu. Ayrıca dizinin yeni sezonundan ilk fragman da takipçilere sunuldu.

MAJOR CRIMES 6. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER!

Dizinin 6. sezonu Cadılar Bayramı'nda yani 31 Ekim akşamı TNT ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek. 30 saniye süreli yeni sezon ilk fragmanını ise haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

17-08/08/major-crimes-twitter.png

YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Son sezonların aksine 13 bölümden oluşacak daha kısa bir sezon ile karşımızda olacak dizinin yeni sezonunda Jessica Meraz (Chasing Life) ve Amirah Vann (Underground) gibi yeni isimleri göreceğiz.

Ayrıca, üçüncü sezon finalinde Phillip Stroh karakterini canlandıran Billy Burke da bu sezon yeniden sahne alacak. Karakter The Closer'ın dördüncü ve yedinci sezonlarında da yer almıştı.

17-08/08/major-crimes-6-sezon.jpg

Yeni sezonda Sharon Raydor ve ekibi bir yandan Stroh'un dönüşüyle uğraşmak zorundayken, bir yandan da önceliklerini hızla değiştiren adalet sistemine olan inançlarını sorgulamalarına neden olacak, siyasi çatışmalarla iç içe geçen karmaşık davalarla yüzleşmek zorundadırlar.

MAJOR CRIMES OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Major Crimes'ın oyuncu kadrosunda iki Oscar ödüllü Mary McDonnell dışında G.W. Bailey, Tony Denison, Michael Paul Chan, Raymond Cruz, Phillip P. Keene, Kearran Giovanni, Jonathan Del Arco, Graham Patrick Martin, Leonard Roberts, Jessica Meraz ve Daniel diTomasso gibi isimler rol alıyor.

"Major Crimes" 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin