Malcolm X: A Life of Reinvention dizi oluyor!

Malcolm X: A Life of Reinvention dizi oluyor! Manning Marable'nın tarih kategorisinde Pulitzer ödülü kazanmış biyografi türündeki kitabı "Malcolm X: A Life Of Reinvention (Malcolm X: Arayışlarla Dolu Bir Hayat)" televizyona dizi olarak uyarlanıyor.

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2017 - 01:59
Gündem

Manning Marable'nın tarih kategorisinde Pulitzer ödülü kazanmış biyografi türündeki kitabı "Malcolm X: A Life Of Reinvention (Malcolm X: Arayışlarla Dolu Bir Hayat)" televizyona dizi olarak uyarlanıyor.

MALCOLM X: A LIFE OF REINVENTION EKRANLARA UYARLANIYOR!

Malcolm X: A Life of Reinvention, Afro-Amerikan Müslüman siyasi temsilci ve insan hakları savunucusu olarak tarihe damga vurmuş Malcolm X'in yaşamının eksiksiz bir kesin tarihi olarak nitelendirilen bir eser.

Malcolm X'in yaşamı boyunca geçirdiği değişimleri kronolojik olarak listeleyen, kendisinin evrimini daha önceden bilinmeyen ayrıntılarıyla gözler önüne seren Malcolm X: A Life of Reinvention, hikayesi dünyaya ilham vermeye devam eden uluslararası kahraman Malcolm X'in yalın ve eksiksiz portresini bizlere aktarıyor.

17-08/23/malcolm-x.jpg

DİZİ PROJESİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yapım şirketi Critical Content ve yazar David Matthews (Boardwalk Empire, Tyrant) ortaklığında hazırlanacak dizi projesinde Matthews; Critical Content'ten Tom Forman, Andrew Marcus ve Ray Ricord ile birlikte yürütücü yapımcı görevini üstlenecek.

Dr. Leith Mullings ve Michael Tyner ikilisi ise yapımcı ve danışman sıfatıyla dizi ekibinde yer alacak.

NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Projenin yaratıcı ekibi şu sıralar film yapımcıları ile projeye katılmaları konusunda görüşmelere devam etmekte. Senaryo geliştirme ve uyarlama çalışmaları devam etmekte olan projenin oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmalara henüz geçilmedi.

Dizinin hangi kanal ya da platformda ve ne zaman izleyicilerle buluşmaya başlayacağı da şimdilik belirsiz.

17-08/23/malcolm-x-kitap.JPG

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin