resim yok
10 Şubat 2011 - 00:00

Şahnaz Çakıralp, gönlünü Dr. Murat Öncel’e kaptırdı. Çakıralp’in, Maldivler’e de aşkı uğruna karısından boşanan Öncel ile gittiği ortaya çıktı.

En son Kirli Beyaz'la izleyici karşısına çıkan Şahnaz Çakıralp’in ismi bir süredir iş adamı Nail Keçili'yle anılıyordu. Ancak ünlü oyuncu, elele görülmesine rağmen Keçili'yle ilişki yaşamadığını söyledi, “Bizimki sadece iş ilişkisi, aramızda aşk yok” dedi. Geçtiğimiz günlerde Maldivler’e giden Şahnaz Çakıralp, tatilde çekilen fotoğraflarını twitter sayfasına yükledi. Herkes yoğun iş temposunun ardından dinlenmek için Maldivler’e gittiğini sanırken, Şahnaz Çakıralp’in aşk tatili yaşadığı ortaya çıktı. İddiaya göre ünlü oyuncu, bir süre önce gönlünü göz hastalıkları uzmanı Dr. Murat Öncel’e kaptırdı. Ancak Öncel evli idi. İlişkilerinin önündeki bu engel, Öncel’in karısından boşanması ile ortadan kalktı. Ve ikili, başbaşa tatil yapmak için Maldivler’e gitti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin