resim yok
21 Ocak 2013 - 00:00

 

Pargalı İbrahim’in idamıyla önemli bir karakterini kaybeden ‘Muhteşem Yüzyıl’da, Malkoçoğlu geri dönüyor. Burak Özçivit’in canlandırdığı karakterin diziye yeniden dahil olması, hayranlarını sevindirdi.
Malkoçoğlu karakteri üzerine çekilecek olan film, ‘Karaoğlan’la çakışmasın diye ertelenmişti. Rol alacağı  ‘41’ dizisi de eylüle sarkan Özçivit’in ‘Muhteşem Yüzyıl’a dönüşü için en uygun formül kendiliğinden çıktı. Özçivit, dizinin Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Mehmet Günsür, Selma Ergeç, Nur Fettahoğlu, Tuncel Kurtiz, Ozan Güven, Pelin Karahan gibi güçlü oyuncu kadrosu arasındaki yerini yeniden aldı.  
Son bölümlerde Boğdan Beyi’nin haracını ödememesiyle ilgili meselelerin çözümü konusunda gündeme gelen Malkoçoğlu Vali Bey, kilit unsur olarak saraya geri dönecek. Hanedanın ve devletin önemli bir devlet adamı sıfatıyla çok çetin görevlere gözü kapalı giren Malkoçoğlu, devleti için oldukça önemli bir bilgiye ulaşarak, onu payitahta getirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin