Man Seeking Woman iptal edildi!

FXX, aldığı kararla komedi dizisi Man Seeking Woman'ı 4. sezon için geri döndürmeyeceğini duyurdu. Diğer bir deyişle dizi, 3. sezonu sonunda iptal edilmiş oldu.

Man Seeking Woman'ın devamını beklemeyin!

MAN SEEKING WOMAN İÇİN YOLUN SONU!

FXX, aldığı kararla komedi dizisi "Man Seeking Woman"ı 4. sezon için geri döndürmeyeceğini duyurdu. Diğer bir deyişle dizi, 3. sezonu sonunda iptal edilmiş oldu.

04 Ocak'ta başlayan üçüncü sezonunu 08 Mart'ta tamamlayan dizinin iptal kararı böylelikle sezonun sona erişinin yaklaşık bir ay sonrasında açıklanmış oldu.

İPTAL NEDENİ

Bu bir aylık süreç boyunca FX yetkililerinin dizinin sonradan izlenme verilerini analiz ettiği belirtiliyor. Ancak sonuç olarak güçlü tepkilere ve olumlu eleştirilere rağmen Man Seeking Woman'ın reyting performansı bir başka yeni sezon için yetersiz görüldü. Üçüncü sezon bölümleri ortalama olarak 367,000 izleyiciye ulaştı.

17-04/05/fxx-dizileri.jpg

FXX ekranlarında başlayan ilk orijinal komedi dizisi olma özelliğini taşıyan Man Seeking Woman, ekran macerası boyunca amiral gemisi dizi It’s Always Sunny In Philadelphia'ın arkasında yayınlanarak onun desteğini aldı.

MAN SEEKING WOMAN OYUNCU KADROSU

Simon Rich'in "The Last Girlfriend on Earth" isimli kısa öykülerden oluşan eserinden ekranlara uyarlanan dizinin oyuncu kadrosunda Jay Baruchel, Eric Andre, Britt Lower ve Katie Findlay rol alıyordu.

17-04/05/man-seeking-woman-dizi.jpg

Simon Rich'in yürütücü yapımcı/showrunner olarak görev yaptığı ve Broadway Video & FX Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Jonathan Krisel, Andrew Singer, Lorne Michaels da bulunuyordu.

İptal kararı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Man Seeking Woman sizce zamansız mı bitirildi?

"Man Seeking Woman" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin