Maral dizisine yeni oyuncu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin TV8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizisi Maral’ın kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

resim yok
21 Ocak 2015 - 10:45
İptal - Onay

Yedikule Hayat Yokuşu, Sensiz Olmaz ve Şefkat Tepe dizilerinde oynayan güzel oyuncu Maral dizisinde…
 
Diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Daha önce Yedikule Hayat Yokuşu, Sensiz Olmaz ve Şefkat Tepe gibi yapımlarda rol alan Elvan Boran, yapımda karşımıza çıkacak olan bir diğer isim olacak. Başarılı oyuncu, dizide Aras Bulut İynemli’nin annesine hayat verecek.
 
Başrollerini Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’nin paylaştığı yapımın kadrosunda Ceyda Düvenci, Reha Özcan, Bige Önal ve Rıza Akın gibi başarılı isimler de yer alıyor. Uzun süredir merakla beklenen dizi; bir felaketin değil, bir mucizenin ayırdığı iki aşığı konu alıyor. Senaristliğini Kerem Deren’in üstlendiği yapımın reyting listesinde nasıl bir performans çıkaracağı da daha şimdiden merak konusu.
 
Maral, Şubat ayında tv8'de başlıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin