Marco Polo ekranlara veda ediyor

Marco Polo için yolculuğun sonuna gelindi. Netflix iki sezon süren dizinin yenilenmemesine karar verdi.

Berfu Özlen
13 Aralık 2016 - 00:53
İptal - Onay

The Hollywood Reporter'a göre Marco Polo üçüncü sezonuna ulaşamadan yayından kaldırılan ilk Netflix orjinal serisi oldu. Italya'dan Çin'e yolculuk yapan efsanevi tüccar Marco Polo'nun Moğol lider Kublai Khan'ın sarayında görev almasını konu alan dizinin baş rollerinde Lorenzo Richelmy ve Benedict Wong vardı.

Marco Polo 2014'te 90 milyon dolarlık bir bütçe ile yayına başladığında Game of Thrones'un rakibi kabul edilmişti. İkinci sezon ile beraber reytingleri düşmeye başlayan dizinin toplam bütçesi 200 milyon doları geçince Netflix yayını durdurma kararı aldı.

Netflix orjinal dizileri sorumlusu Cindy Holland, "Marco Polo'daki dostlarımıza teşekkü ederiz. Performansları en üst düzeyde olan oyuncularımıza, kendini işine adayan John Fusco, Dan Minahan, Patrick Macmanus'un da aralarında bulunuğu yapımcılarımıza, teknik ekibe ve tabiki TWC'deki dostlarımız Harvey ve David'e ne kadar teşekkür etsek azdır." diyerek seriye veda edildiğini açıkladı.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin