Mark Gibbon Supergirl'ün 2. sezon kadrosuna dahil oldu

Supergirl, Mark Gibbon'u kadrosuna dahil etti. Gibbon, General Zod karakterini canlandıracak.

Berfu Özlen
24 Nisan 2017 - 09:59
Gündem

CW dizisi Supergirl, Smallville'den tanıdığımız aktör Mark Gibbon'u kadrosuna dahil etti. Dizide, General Zod isimli kötü bir karakteri canlandıracak olan Gibbon diziye 2. sezonda dahil olacak.

Gibbon Superman'e pek de yabancı değil

TVLine'ın haberine göre, Mark Gibbon, Supergirl ile beraber 3. Superman evreni yapımında rol almış olacak. Daha önce Smallville'de rol alan Gibbon ayrıca 2013 yapımı film Man of Steel'de de oynamıştı. Man of Steel'de General Zod karakterini Michael Shannon oynamış, Smallville'de ise bu karaktere Callum Blue hayat vermişti. 

Karakterin dizide ne kadar süre olacağı henüz netlik kazanmasa da, Comic Book Resources'a göre, ekranlara geleceği ilk bölüm ikinci sezonun final bölümü olacak gibi duruyor. 

General Zod kimdir?

Tam ismi ile Dru Zod, Kripton'lu bir süper karakter ve Superman'in azılı düşmanlarından. İlk defa 1961 yılındaki bir çizgiroman sayısında görülen Zod, Kripton'lu olduğu için Superman ile aynı özellikleri taşır ve General rütbesini kullanır. 

Supergirl, bu akşam 2. sezonu ile geri dönüyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin