Mark Ruffalo ve HBO ikinci kez buluşuyor! Mark Ruffalo'nun yeni dizisi geliyor

Hulk karakterine can vermesiyle ülkemizde tanınan dünyaca ünlü aktör Mark Ruffalo ve HBO ikinci kez buluşuyor. Sevilen oyuncu Mark Ruffalo'nun yeni dizisi geliyor. Dizide ikiz kardeşleri canlandıracak.

Berfu Gürle
23 Ekim 2017 - 12:24
İptal - Onay

Mark Ruffalo ve HBO ikinci kez buluşuyor. HBO yeni mini projesi oldukça beğenilecek gibi. Daha önce Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War ve Avengers 4 projelerinde yer alan Mark Ruffalo; Avengers 4 projesinin son bulmasıyla yeni projesine merhaba diyecek.  HBO ile daha önce The Normal Heart dizisinde yer alan oyuncu ünlü bir kitabın uyarlamasıyla gelecek.

17-10/23/wally-lamb-i-know-this-much-is-true.jpg

Dizi ünlü yazar Wally Lamb'ın 2 Haziran 1998'de yayınlanan ünlü romanı 'I know this much is true' kitabından uyarlanacak. Yayınlandığı dönemde en çok okunan kitaplar arasına girmeyi başaran kitap, kurgu ve psikolojik kurgu türünde. İkiz kardeşler Dominick ve Thomas Birdsey'in tek yumurta ikizi doğarak, yaşadıkları zihinsel hastalıklara, trajedik tedavilerine ve gelişmelerini anlatacak.

17-10/23/mark-ruffalo-yeni-mini-dizisi-ile-ekranlara-donuyor.jpg

Dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Blue Valentine filminin yönetmeni Derek Cianfrance üstlenecek. 8 bölümden oluşacak mini dizinin yapımcılığını, aynı zamanda başrol oyuncusu olacak olan Mark Ruffalo üstlenecek. Dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin