Masters of Sex ve Ray Donovan'a 3. sezon onayı

İşte o diziler ve yeni sezonlarının ilk detayları:

resim yok
21 Ağustos 2014 - 17:30
İptal - Onay

Shameless, Homeland, Penny Dreadful, Nurse Jackie, Episodes, Web Therapy, House of Lies gibi kaliteli dizilerin adresi olan kablolu televizyon kıanalı Showtime bünyesindeki iki diziye yeni sezon onayı verdi.

İşte o diziler ve yeni sezonlarının ilk detayları:

 

İKİ DİZİYE YENİ SEZON ONAYI!

Showtime, 2013 senesinde başlattığı ve ikinci sezonları devam eden iki dizisi Ray Donovan ve Masters of Sex'e yeni sezon onayı verdi.

 

3. SEZONU GÖRECEKLER

Buna göre her iki dizi 3. sezonlarıyla ekranlarda olmaya devam edecek.

 

YENİ SEZONDAN İLK DETAYLAR

- Her iki dizinin yeni sezonları için 12 bölümlük sipariş verildi. Dizilerin ilk sezonları da 12 bölümden oluşmakta.

- Her iki dizinin yeni sezon çekimlerine önümüzdeki senenin ilk aylarında başlanması planlanıyor.[reklam]

Showtime Networks Başkanı David Nevins yeni sezon onaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada her iki dizi hakkında da övgü dolu sözlerde bulundu ve sonraki sezonların olma ihtimalinin de şimdiden müjdesini verdi.

 

2. SEZON HEYECANI SÜRÜYOR

Bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucuları ve ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli Amerikalı psikiyatrların 1960'lı yıllarda gerçekleştirmiş olduğu cinsel devrimi anlatan ve başrollerinde Michael Sheen ve Lizzy Caplan ikilisini izlediğimiz 'Masters of Sex' 24 Ağustos'ta 'Asterion' isimli bölümle Showtime ekranlarında ikinci sezonunu sürdürecek.

Ann Biderman'ın yaratıcısı olduğu ve Liev Schreiber, Jon Voight, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Steven Bauer, Katherine Moennig, Pooch Hall, Kerris Dorsey ve Devon Bagby gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Ray Donovan ise 'Walk This Way' isimli bölümle ekran macerasını sürdürecek.

 

 

'THE STRAIN'E RESMİ 2. SEZON ONAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin