Masters of Sex'in 2. sezonunda ünlü bir komedyen!

Showtime dizisi 'Masters of Sex'in ikinci sezon hazırlıkları sürüyor.

resim yok
29 Nisan 2014 - 16:36
Magazin

The Pacific dizisinin yazarı olarak tanıdığımız Michelle Ashford'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Thomas Maier'in kitabı 'Masters of Sex: The Life and Times of William Masters and Virginia Johnson, the Couple Who Taught America How to Love'ın televizyon uyarlaması olan Showtime dizisi 'Masters of Sex'in ikinci sezon hazırlıkları sürüyor.

 

2. SEZON YAKLAŞIYOR

Geride bıraktığımız Eylül ayında yayın hayatına başlayan ve 12 bölümden oluşan ilk sezonunu Aralık ayında noktalayan dizinin ikinci sezonundan haberler gelmeye devam ediyor.

 

SARAH SILVERMAN

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizinin yeni sezonunda tanınmış bir isimle daha karşılaşacağız. Emmy Ödülü sahibi ABD'li komedyen, yazar ve oyuncu Sarah Silverman 'Masters of Sex'in oyuncu kadrosuna dahil oldu.

 

KARAKTERİNİN DETAYLARI

Peki Silverman'ı dizide nasıl bir karakterle izleyeceğiz?

Karakterin detayları ile ilgili çok fazla detay mevcut değil. Elimizde olan bilgilere göre Silverman dizide medyum olduğuna inanan bir avuç okuyucu 'Helen' karakteri ile hikayeye dahil olacak.

Helen aynı zamanda Betty'nin (Annaleigh Ashford) eski lezbiyen aşığı.

 

Kadroya konuk oyuncu olarak katılan Silverman'ı ikinci sezonda yinelenen rolle izleyeceğiz.

 

KONUK OYUNCULUĞA DEVAM

Son dönemde Bob's Burgers, Futurama gibi animasyon dizilerde sesiyle sevenleriyle buluşan 44 yaşındaki Silverman son senelerde Louie, Bored to Death ve The Good Wife gibi çeşiti televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak boy göstermişti.[reklam]

Dizinin ikinci sezonun da ayrıca Keke Palmer, Caitlin Fitzgerald, Teddy Sears ve Annaleigh Ashford'un da kamera karşısında olacağını belirtelim.

Bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucuları ve ilk uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli Amerikalı psikiyatrların 1960'lı yıllarda gerçekleştirmiş olduğu cinsel devrimi anlatan dizinin başrollerinde Michael Sheen ve Lizzy Caplan ikilisini izliyoruz.

 

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

İkinci sezon çekimleri süren Masters of Sex'in 12 bölümden oluşacak ikinci sezonunun çekimleri Los Angeles'ta sürüyor.

 

Yeni sezon 13 Temmuz Pazar akşamı Showtime ekranlarında açılışını yapacak.

 

 

HBO'DAN İKİ DİZİSİNE YENİ SEZON ONAYI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin