resim yok
31 Ekim 2012 - 00:00

 

Çekimleri Balıkesir’de devam eden “Mavi Dalga” filminin bütçesine katkı sağlamak amacıyla internette yardım kampanyası başlatıldı.
 
Merve Kayan ve Zeynep Dadak’ın ilk uzun metraj çalışması olan “Mavi Dalga”nın ekibi, filmin tamamlanabilmesi için alışılmamış bir yola başvurdu. Dünya üzerinde yaygınlaşan bir destek sisteminden faydalanabileceklerini keşfeden ekip, bağımsız filmleri için “Indiegogo” adlı web sayfasında kaynak geliştirme kampanyası başlattı. 
 
Filmin bütçesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan kampanyada hedef 20 bin dolar toplayabilmek. Ayris Alptekin ve Onur Saylak’ın rol aldığı film için şu ana kadar toplanabilen yardım ise 5 bin 695 dolar. Hazal kaya ve Tülin Özen gibi ünlü isimlerin de konuk oyuncu olarak yer aldığı “Mavi Dalga”, Balıkesir’de büyüyen bir genç kızın ergenlik dönemi sıkıntılarının, iki ayrı erkeğe duyduğu aşkın yanı sıra ülkede başgösteren doğalgaz sıkıntısının etkilerini de beyazperdeye yansıtacak.
 
Son saatler
Bitmesine 68 saat kalan kampanyaya destek, 20 dolardan başlıyor. O fiyata imzalı kartlar, 50 dolara filmin posteri, 100 dolara imzalı DVD, 500 dolara gala davetiyesi, set ziyareti ve oyuncularla tanışma gibi farklı yardım alternatifleri bulunuyor.  Onur Saylak, filmde Ayris Alptekin’in canlandırdığı Deniz karakterinin aşık olduğu  rehber öğretmen Fırat rolünde... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin