Mazhar Alanson'dan unutulmaz gece!

Oyuncu-şarkıcı Mazhor Alanson dün gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz bir konser verdi.

resim yok
25 Eylül 2013 - 13:05
Magazin

Oyuncu-şarkıcı Mazhar Alanson dün gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz bir konser verdi.

 

ÇOK ÖZEL BİR GECE

İstanbullular uzun bir aradan sonra Mazhar Alanson ile buluştu. BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserde Mazhar Alanson birbirinden değerli konukları ile izleyenlere unutamayacakları çok özel bir gece yaşattı.

 

DÜETLER DAMGA VURDU

Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde solo bir konser veren sanatçı Sezen Aksu ve Cem Yılmaz ile yaptığı düetlerle kalabalığı coşturdu.

"Öncelikle söylemek istediğim bazı güzel havadislerim var, MFÖ dağılmadı. Biz ölene kadar beraberiz. Ayrıca üç gün önceki yeni raporlarına göre de Özkan’dan çok güzel haberler var. Ama Bu gece benim gecem…

Şimdi bu akşam benim bestelerimi, sözlerimi söyleyeceğiz. Hep beraber güzel bir gece geçireceğiz." diyerek Mazhar Alanson Özkan Uğur’un iyi haberleri ile geceyi başlattı.

İlk olarak ‘Yalnızlar Garı’nı seslendiren Mazhar Alanson geceye ‘Umudum Var’, ‘Ah Bu Ben’, ‘Yaşın 19’,‘Sarı Laleler’, ‘Mecburen’, ‘Bu Aşk Olur Mu’, ‘Mazeretim Var Asabiyim Ben’, ‘Yağmur Var’, ‘Tam Ortasındayım’ gibi Türk müziğine damgasını vurmuş parçaları ile devam etti.

 

CEM YILMAZ, SEZEN AKSU VE MAZHAR ALANSON AYNI SAHNEDE!

‘Yandım Yandım’ parçasında sahneye beyazlar içindeki Sezen Aksu’yu davet eden Mazhar Alanson dostluklarının ne kadar eskiye dayandığını anlattı. Sahnede ‘Yandım Yandım’ ve ‘Güllerin İçinden’ parçalarını birlikte seslendiren ikili izleyiciye müzik ziyafeti yaşattı.

İzleyenler daha Sezen Aksu sürprizini alkışlarken ikinci yarıda da sahnesinde ünlü şovmen Cem Yılmaz’ı ağırlayan Mazhar Alanson sahnede Cem Yılmaz ile birlikte ‘Psikopat’ parçasını söyledi.[reklam]

CEM YILMAZ BATERİ ÇALDI, MAZHAR ALANSON SÖYLEDİ, SEZEN AKSU DANS ETTİ!

‘Psikopat’ parçasını seslendirdikten sonra Cem Yılmaz’dan bateride kendisine eşlik etmesini rica eden Mazhar Alanson ‘Ele Güne Karşı’ parçasını seslendirdi.

Şarkının ortasında dayanamayıp Sezen Aksu’da sahneye çıktı ve danslarıyla ikiliye eşlik etti. Alkışlar içinde ‘Ali Desidero’ ile finali yapan Mazhar Alanson, ‘Bodrum Bodrum’ parçası ile bis yaptı.

Bu güzel gecede Mazhar Alanson’u dinlemeye gelenler arasında Gülben Ergen, Murat Başoğlu, Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu, Mehmet Erdem, Rahşan Gülşan, Sinan Çetin, Tarık Ünlüoğlu, Gülay Afşar ve Şafak Ongan vardı.

 

 

OSMANLI TOKADI'NDAN AYRILANLAR VE ZAM ALANLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin