Meagan Good, Californication'daki rolüyle White Famous'a katılıyor!

Meagan Good, Californication'daki rolüyle White Famous'a katılıyor! Aktris, kaliteli dizileriyle bilinen kablolu kanallardan Showtime'ın yeni komedi dizisi White Famous'a, daha önceden aynı kanalın Altın Küre ödüllü Californication dizisinde hayat verdiği Kali karakteriyle yer alacak.

Volkan Küçükel
07 Ağustos 2017 - 00:54
Gündem

Meagan Good, kariyerinde daha önceden başka bir dizide canlandırmış olduğu karakteriyle bu kez farklı bir dizide boy göstermeye hazırlanıyor!

MEAGAN GOOD "KALI" KARAKTERİYLE GERİ DÖNÜYOR!

Aktris, kaliteli dizileriyle bilinen kablolu kanallardan Showtime'ın yeni komedi dizisi "White Famous"a, daha önceden aynı kanalın Altın Küre ödüllü Californication dizisinde hayat verdiği Kali karakteriyle yer alacak.

Good dizinin iki bölümünde konuk oyuncu olarak görünecek. Genç bir pop star olan Kali; Floyd'un (Jay Pharoah) eskı kız arkadaşı ve çocuğunun annesi Sadie'nin (Cleopatra Coleman) arkadaşı olarak hikayeye katılacak.

Good'un bu projeye katılmış olması bir yandan da White Famous ortak yaratıcısı ve Californication yaratıcısı Tom Kapinos ile farklı bir projede bir kez daha bir araya gelmesi anlamını taşıyor.

GOOD'UN KARİYERİ

36 yaşındaki Meagan Good son dönemde Steven Spielberg dizisi Minority Report'ta Lara Vega karakteriyle karşımıza çıkarken aynı zamanda yaklaşmakta olan Foxy Brown dizisinin kadrosunda da yer alıyor. Çekimleri devam etmekte olan A Boy. A Girl. A Dream: Love on Election Night ve Motivated Seller isimli filmlerde de karşımıza çıkacak olan oyuncu geçmiş dönemde Mr. Robinson ( Victoria Wavers) ve Deception (Joanna Locasto) gibi dizilerde rol almıştı.

17-08/07/meagan-good-kali.jpg

WHITE FAMOUS KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Lionsgate Television ve Showtime ortak yapımcılığındaki White Famous'un konuk oyuncu kadrosunda aynı zamanda yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan Jamie Foxx ile birlikte Jack Davenport, Michael Rapaport, Kendrick Sampson, Lyndon Smith, Stephen Tobolowsky ve Natalie Zea gibi isimler bulunuyor.

Foxx'un iş hayatında yaşadığı yükselme sürecindeki kişisel deneyimlerine dayanarak hazırlanan ve hikayesi Afro-Amerikalı genç-yetenekli ve yükselişteki bir komedyen Floyd Mooney'e (Pharoah) odaklanan dizide Mooney'in beyaz ünlü olma yolunda ilerlemeye başlarken yaşadıkları ekranlara yansıtılacak.

WHITE FAMOUS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tim Story'nin (Ride Along 2, Barbershop) pilot bölüm yönetmenliğini üstlenip yapımcı kadrosunda da yer aldığı White Famous önümüzdeki sonbahar döneminde prömiyerini gerçekleştirecek.

17-08/07/meagan-good-dizileri.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin