Medcezir rakiplerine o konuda fark attı!

MedCezir'den rakiplerine çok büyük darbe!

resim yok
16 Nisan 2014 - 16:39
Magazin

MedCezir'den rakiplerine çok büyük darbe!

Ekranda gösterilen 23 dizi içinde en çok ürün yerleştirme reklamını toplam 1.4 saat ile Medcezir'in aldığı ortaya çıktı.

 

İşte detaylar:

 

ARAŞTIRMA SONUÇLARI

Ülkemizde reklam takibi konusunda hizmet veren ve Interpress bünyesinde yer alan Nar Ajans’ın, 2014 yılın ilk üç ayını kapsayan araştırmasında, ulusal kanalların yayınladığı yerli dizilerde yer alan ürün yerleştirme reklamlarının toplamda 3 saati aştığı ortaya çıktı.

 

ÜRÜN YERLEŞTİRME REKLAMI SIRALAMASI

Ekranda gösterilen 23 dizi içinde en çok ürün yerleştirme reklamını;

- Toplam 1.4 saat ile MedCezir'in aldığı,

- Kurtlar Vadisi Pusu ile

- Yalan Dünya'nın ikinci ve üçüncü sırada bulunduğu da belirlendi.

 

SÜRELERİ

MedCezir dizisi 5,042 saniye ile birinciliği elde ederken, Kurtlar Vadisi 1,055 saniye ile ikinci ve Yalan Dünya dizisi de 1,028 saniye ile üçüncü sırada kendisine yer buldu.[reklam]

5 KAT FARK!

Bu durumda MedCezir dizisinin rakiplerine 5 kat fark attığı gözlendi.

 

KANALLARDA YARIŞ

En çok Kanal D'nin dizileri ürün yerleştirme reklamı alıyor...

Aynı araştırmada, geride kalan üç ay içinde çeşitli markaların, ürünün senaryo içine gömülmesi, üründen bahsedilmesi, ürünün direk gösterilmesi ya da ana karakterle ilişkilendirilmesi gibi pek çok farklı şekillerde hazırlanan ürün yerleştirme reklamlarının, toplam 6 kanalda yayınlanan 23 yerli diziyi tercih ettiği tespit edildi.

En çok 9 dizi ile Kanal D'deki yerli dizilerin ürün yerleştirme reklamı aldığı saptanırken, Star TV ile STV'nin 4'er dizi ile ilk üç sıra içinde yer aldıkları görüldü.

 

 

EN ÇOK REKLAM ALAN DİZİLER HANGİLERİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin