MedCezir'de Mira'yı şok eden olay!

MedCezir'de Mira'yı şok eden olay! Yeni bölüm tanıtımı...

resim yok
14 Mayıs 2014 - 14:32
Yeni Bölüm

MedCezir'in yeni bölüm tanıtımı!

 

MedCezir'de Mira'yı şoke eden olay!

Star TV'nin Cuma akşamlarına damga vuran sevilen ve çok izlenen dizisi MedCezir'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

 

YENİ BÖLÜM SÜRPRİZLERİ

Yeni bölümde izleyicileri ne gibi gelişmeler ve sürprizler bekliyor. İşte detaylar:


Tan'ın ölümünden sonra yaşadıkları zor günleri unutabilmek için Yaman ve Mira çabalamaktadır.

Anneler günü için A.Ş.K vakfı tarafından düzenlenen geleneksel piknik etkinliğinin ilişkiler üzerine olumlu olumsuz etkileri olur. Bütün Altınkoy sakinlerini bir araya getiren bu piknik gizli düşmanlıkları ve çekişmeleri de gün yüzüne çıkarır.

Öte yandan Sude'nin çıkardığı yeni derginin editörü Sinan Enveroğlu'nun hayatlarına hızlı giriş yapması, Selim'i ilk dakikadan itibaren huzursuz eder.[reklam]

Faruk ve Sude, son olaylardan sonra kızlarına daha güvenli ve korunaklı bir hayat kurma konusunda ortak noktada buluşur. Mira bir süre uzaklaşmalıdır.

 

İKİNCİ DARBE!

Mira kötü günlerin etkisini henüz üzerinden atamamışken, ikinci bir darbeyi annesinden alır. Kenan ile Sude'nin gizli beraberliğinin ortaya çıkması, Yaman'la Mira'nın ilişkisinin seyrini değiştirir.

Sude yaşadığı krizi sıfır zararla atlatıp yeni bir oyuna oturmak için Altınkoy'da herkesin hayatını değiştirecek kartları yeniden dağıtır.

 

YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ HANGİLERİ OLDU?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin