Medcezir'de Yaman'ın kaderi belli oluyor!

Yaman'ın kaderi bu hafta belli olacak… İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

resim yok
26 Aralık 2014 - 09:52
Yeni Bölüm

MedCezir'de Yaman kurtulacak mı?

Yaman'ın kaderi bu hafta belli olacak… İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

MedCezir dizisi 26 Aralık Cuma akşamı heyecan dolu bir bölümle geliyor.

 

HEYECAN DOLU BEKLEYİŞ

MedCezir'de geçen hafta Yaman'ın vurulması dizinin hayranlarını üzmüştü. Vurulan Yaman'ın ölerek diziden ayrılacağı ve Hazal Kaya'yla yeni dizide rol alacağı iddiası da ortaya atılmıştı.

Yaman'a ne olacağı dizinin 54. bölümünde belli olacak.

İşte yeni bölümde yaşanacaklar..

 

YAMAN KURTULACAK MI?

Yaman, Selim'i kurtarmak için, hayatını ortaya koyar. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılır. Mira durumu öğrendiğinde artık Yaman'dan başka her şey anlamsızdır. Yaşamın kıyısında geçen saatler günler, bu aşkı daha da güçlendirecektir.[reklam]

Yaman'ın yaşam mücadelesi verdiği günlerde, Nadir Baktıroğlu yeni senaryosunu devreye sokmuş, özgürlüğe açılan kapıyı sonuna kadar açmıştır. Dışarı çıktığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 

SELİM DE YANINDA

Yaman'ın durumu ciddiyetini korurken Selim de yanından hiç ayrılmaz. Yaman ona sevgisini, canını ortaya koyarak ispatlamıştır. Arafta geçen günlerde Yaman da tozluderenin tozuyla Altınkoy'a savrulmasının gerçekten büyük bir şans olduğunu anlayacaktır.

 

MİRA'YA OLAN AŞKI...

Mira'ya olan aşkı Yaman'ın mucizesidir. Mira ise bu sene yeni yıla Yaman'la birlikte girmek için dualar eder .Yılbaşı gecesi herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir, bu sürpriz hayatları değiştirir.

 

ÜNLÜ İSİMLERİN AŞK HATTI İYİCE KARIŞTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin