Medcezir'in Leyla'sı yeni dizisini anlattı!

Hare Sürel ile keyifli sohbet

resim yok
20 Aralık 2013 - 15:23
Röportaj

Hare Sürel, 'MedCezir'de Leyla karakteriyle izleyici karşısına çıktı. Her rolü oynamak istediğini söyleyen Sürel, 'Bu yola baş koymuşum zaten, her şey kabulüm' diyor.

Medcezir'de sizi ne çekti?


Zaten proje ortaya çıkmış bir işti ve hikayesiyle, kadrosuyla başarıyla ilerliyordu. Leyla da şu an  tiyatroda oynadığım karakterin  zıttı bir karakter olunca, hiç düşünecek bir şeyim olmadı, keyifle dahil oldum.

Dahil olmadan önce izliyor muydunuz diziyi?


Evet, bu seneki işler içinde en sevdiklerimden biriydi.

Oynadığınız Leyla'yı anlatır mısınız biraz?


Leyla, Yaman'ın eski sevgilisi, Tozludere mahallesinden. Bir şekilde Almanya'ya gitmiş ve orada yaşıyor. Diziye katılması da tatil için İstanbul'a gelmesiyle oluyor. Buradan uzak kaldığı sürede neler olduğunu merak edince tatil bir açıdan Yaman'ı tekrar bulması için de bir fırsata dönüşüyor ve Yaman'ın peşine düşüyor.

Leyla'nın Yaman'ın hayatına dahil olmaya çalışmasına nasıl bakıyorsunuz?


Henüz çok tehlikeli bir adım atmış değil Leyla. Uzun yıllardır görmediği eski sevgilisini İstanbul'a döndüğünde görmek istemesi anlaşılabilir aslında ama Mira'yla olan ilişkisini bilmesine rağmen bu fikrinden caymaması da tabii ki endişe kaynağı. Şu an ne yapacağını bilmediğimiz  için çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Hep birlikte izleyip göreceğiz.

Ünlü olmak bir hedef olamaz Oyunculuk maceranız nasıl başladı?


Ortaokulda tiyatro kulübündeydim, klasik... Liseden sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'ne gittim. Ama bütün zamanımı tiyatro kulübünde geçiriyordum. Sonra konservatuvara girme fikri oluştu. Öyle olunca da okulu bırakıp konservatuvar sınavlarına girdim ve kazandım. Yani ''Oyuncu olmak istiyordum, başka da bir şey olamazdım'' gibi bir durum söz konusu değil. Ama güzel oldu.[reklam]

Ünlü olma hayalleri kurdunuz mu hiç?


Özel olarak ünlü olmanın hayalini kurmadım ama yaptığın işle tanınır, sevilir olmak kıymetli tabii. Ünlü olmak bir hedef olamaz zaten. İşini özenle yapmak bir hedeftir. Ün zaten peşi sıra gelir.

'Iska' da devam ediyor bir yandan. Tiyatro sahnesinde olmanın heyecanı başka mı?


Şimdiye kadar Kenter Tiyatrosu'nda, Devlet Tiyatrosu'nda ve Pangar'da çalıştım. Geçen sezondan itibaren Krek'teyim. Krek, daha da başka bir yer benim için. Her oyuna gittiğimde devam eden bir sevincim var. Çünkü genel tiyatro yapısı gibi değil orası. Sahne başka, o yüzden oyunculuk deneyimi de başka. O deneyimi yaşama fırsatı yakaladığım için iyiyim, keyfim yerinde.

Sinema üzerine master yapıyorsunuz. Kamera arkasında  çalışmak var mı aklınızda?


Genel olarak sinemayla ilgili hayalim var. Ama ortada bir şey yokken konuşmak istemiyorum. Çünkü ne kadarını gerçekleştireceğimi bilemiyorum. İnşallah o niyetleri zamanla gerçekleştirebilirim. Ben yaptığım işleri iyi yapmaya çalışıyorum. Tiyatro okumama rağmen sinemayla çok geç buluştum. Buluştuktan sonra da tiyatro kadar sevdiğim bir şey oldu. Fotoğraf çekiyorum, o da biraz sinemayla  denkleşmiş oldu.

Hırslı mısınız?


Genel olarak hırslı değilimdir. Ama meraklı ve istekli biriyim. ''Şunu oynarım, bunu oynarım'' gibi değil ama her şeyi oynamak istiyorum. Bu yola baş koymuşum zaten, her şey kabulüm.

 

 

MEDCEZİR İÇİN 7 KİLO VERDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin