Medcezir'in oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Yeni sezonun en iddalı dizilerinden biri olarak gösterilen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’nın başrolü üstlendiği dizinin kadrosuna iki oyuncu daha katıldı.

resim yok
31 Temmuz 2013 - 09:57
Magazin

Yeni sezonun en iddalı dizilerinden biri olarak gösterilen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’nın başrolü üstlendiği dizinin kadrosuna iki oyuncu daha katıldı.

 

İşte detaylar:


Ay Yapım'ın yeni dizisi Medcezir'e 2 yeni oyuncu katıldı.

 

İsmi 'Medcezir' oldu

Amerika'nın sevilen dizisi THE O.C. ülkemize Medcezir ismiyle uyarlanıyor.

Dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yer alıyor.

Senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor.

 

İşte yeni isimler

Geçtiğimiz haftalarda  son olarak "Kuzey Güney" dizisinde 'Simay' karakteriyle büyük başarılar elde eden güzel ve başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü ile daha önce Ezel ve Al Yazmalım dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Barış Falay'ın da rol alacağı açıklanan diziye Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan'da oynayan Taner Ölmez ve usta oyuncu Can Gürzap katıldı.

 

Gürzap kimdir?

İlk tiyatro eğitimini, kendisi gibi sanatçı olan babası Reşit Gürzap'tan alan sanatçı, 1962'de Kadıköy Maarif Koleji'ni tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservartuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi ve Londra'da Central School of Speech and Drama'da eğitim gördü.

 

Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen ve oyuncu olarak görev yaptı. Konservatuarda öğretmen olarak derslere girdi. TRT'de radyoya birçok radyo tiyatrosu hazırladı. 1971 yılında Arsen Gürzap ile evlendi. 1978'de İstanbul Devlet Tiyatrosu kurucu müdürü oldu.

[reklam]

Çevirmenlik ve senaryo yazarlığı (Yorgun Savaşçı - 1993) da yapan sanatçı, halen kurucusu olduğu Dialog sunuculuk ve dil okulunda görev yapmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır.

Sanatçı, 2004 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık bulunmuştur.

 

Çekimler ne zaman başlıyor?

Dizinin çekimleri 02 Ağustos'da başlayacak.

Ne zaman ekranlarda olacak?


Yeni dizi Eylül ayında ekranlarda olacak.

 

 

ARKA SOKAKLAR'IN YILDIZINDAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin