Mehmed: Bir Cihan Fatihi 1. Bölüm iptal edildi!

Kanal D ekranlarına gelecek iddialı dizi Mehmed: Bir Cihan Fatihi 1. Bölüm iptal edildi. Bu şok kara ile tam 2 milyon TL'lik bir zarara giren projenin çekimlerine ara verildi.

Berfu Gürle
13 Kasım 2017 - 11:50
Gündem

Bu sezonun en çok konuşulan projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. Bölüm iptal edildi. Dizinin geçtiğimiz günlerde yönetmen koltuğundaki isim Altan Dönmez yerine Cevdet Mercan getirilmişti. 

2018 Ocak ayında ekranlara gelmesi beklenen dizinin 1. Bölüm çekimleri beğenilmedi. Bu sebeple dizi çekilen tüm sahnelerde kullanılan mekan ve aletler ile tam 2 milyon TL zarara girdi. Yapılan tüm emeklerin çöpe gitmesinin ardından Altan Dönmez ile yollarını ayıran yapım, Cevdet Mercan ile anlaştı.

17-11/13/mehmed-bir-cihan-fatihi-1-bolum-iptal.jpg

Dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Toprak Sağlam'ın yanında usta oyuncular Çetin Tekindor, Altan Erkekli ve Metin Akpınar'da yer alıyor.

3 hafta süre çekimlere ara verildi

Cevdet Mercan'ın diziye adepte olabilmesi için 3 hafta süre istediği öğrenildi. Dizinin ilk bölümü beğenilmediğinden dizinin hem cast hem de senaryosunda büyük değişiklikler yapılacak. Yeni sezonun en yüksek bütçeli projesi olan Mehmed: Bir Cihan Fatihi verilen onca emeğin karşılığını alabilecek mi?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin