Mehmed Bir Cihan Fatih'i dizisinde yönetmen değişikliği yapıldı. Yönetmeni kim oldu?

Kanal D ekranlarına gelmesi beklenen ve her detayı ile gündem olan Mehmed Bir Cihan Fatih'i dizisinde yönetmen değişikliği yapıldı. Yönetmeni kim oldu?

Berfu Gürle
08 Kasım 2017 - 10:49
İptal - Onay

2018 yılında Kanal D ekranlarına gelmesi beklenen dönem dizisi olacak olan Mehmed Bir Cihan Fatih'i dizisinde yönetmen değişikliği yapıldı. Başrollerinde ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni yönetmeni kim oldu?

Dizinin yönetmen koldtuğunda Altan Dönmez yer alıyordu.  Mehmed Bir Cihan Fatih'i yapım şirketi O3 Medya'dan yapılan açıklamaya göre o ismin değiştiği açıklandı.

17-11/08/mehmed-bir-cihan-fatihi-afis.jpg

İşte O3 Medya'dan yapılan açıklama:

"Mehmed: Bir Cihan Fatihi'nde, deneyimli yönetmen Altan Dönmez görevini bir diğer deneyimli isim Cevdet Mercan’a devrediyor. O3 Medya ailesi olarak sevgili Altan Dönmez’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni işlerinde başarılar diliyoruz.

Eylül 2017’de çekimleri başlayan ve 2018’de Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanan “Mehmed: Bir Cihan Fatihi”nin çekimleri büyük bir hız ve heyecanla devam ediyor."

Cevdet Mercan daha önce Gönülçelen, Bir Çocuk Sevdim, Herşeye Rağmen, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Paramparça ve Kayıtdışı gibi dizilerin yönetmenliğini üstlendi. 1969 doğumlu olan Mercan, 2005 Beyaz İnci yarışmasında Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizisi ile 7 dalda ödüle layık görülen tek dizi oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin