Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor?

Bu sezonun en iddialı dizileri listesinde başı çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor?

Berfu Gürle
09 Ekim 2017 - 12:45
İptal - Onay

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun olduğu dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi ne zaman başlıyor? Dizinin geçtiğimiz hafta ilk afişi yayınlanmıştı. Oldukça beğeni toplayan afiş, dizinin merakla beklenmesini sağladı. Dizinin açıklandığı günden beri her ayrıntısı bir haber olan Mehmed Bir Cihan Fatihi Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Fatih Sultan Mehmet'in hayatının işleneceği dizi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Öyle gözüküyor ki reytinglere büyük oynayacak ve rakiplerine şimdiden göz dağı veren bir proje olmaya devam ediyor.

 17-10/09/fatih-dizisi-ne-zaman-basliyor.jpg

Yeni Sezonun iddialı yapımı

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile başlayan Osmanlı dönem dizileri reyting rekorları kırınca hız kesmeden birbiri ardına yeni yapımlarda gelmeye devam ediyor. Devam edecek gibi. Yeni sezonun oldukça iddialı projesi var. Hepsi çok iyi oyuncu kadrosuna sahip ve konusu iyi işlenecek yapımlar. Ama içlerinden biri var ki her haberi merakla yakından takip ediliyor "Mehmed Bir Cihan Fatihi!"... Dizinin başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlenmesi merak edilen diziyi bir kat daha yukarıya çıkarıyor. 

Fatih dizisi oyuncu kadrosunda yeni isim dahil oldu!

Ustaların bir araya geldikleri diziye bir yeni isim daha katıldı. Oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam'ın yer alıyor. 

17-10/09/seda-bakan-fatih-dizisine-katildi.jpg

Kardeş Payı dizisi ile tanıdığımız Seda Bakan, Fatih dizisinde Çiçek Hatun rolü için anlaştı.

 

Fatih dizisi ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in olduğu ve senaryosunu ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu'nun kaleme alacağı dizi "Mehmed Bir Cihan Fatihi" Ocak 2018' Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin