Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüş hazırlığında!

Mehmet Ali Erbil ekranlara geri dönüyor...

resim yok
15 Kasım 2013 - 13:45
Magazin

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu, Sinerji Prodüksiyon, Türkiye’de 'Kaç Para Kaç' adlı yarışma programının sunuculuğu için Mehmet Ali Erbil’e teklif götürdüğünü yazdı.

İşte o yazıdan satır başları:

 

MALİ, YILBAŞI GECESİ FOX'TA

Sinerji Prodüksiyon, Türkiye’de 'Kaç Para Kaç' adlı yarışma programının sunuculuğu için Mehmet Ali Erbil'e teklif götürdü.

 

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Prensipte 'Evet' diyen Erbil’in yılbaşı gecesinde yeniden ekranda olması planlanıyor

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yeni bir yarışma programıyla yeniden ekranda olacak...

Televizyonlara şimdiye kadar Passaparola, Bir Şarkısın Sen, Rekorlar Dünyası gibi yapımlar hazırlayan Sinerji Prodüksiyon, Türkiye'de 'Kaç Para Kaç' adlı yarışma programının sunuculuğu için Mehmet Ali Erbil'e teklif götürdü.

 

NELER SÖYLEDİ?

Dün konuştuğum Erbil, prensipte 'Evet' dediğini, avukatların onayından sonra imzayı atıp, çalışmaya başlayacakları yarışmayla ilgili şunları söyledi:

''FOX’un sahibi Rupert Murdoch’un kızına ait bir format 'Kaç Para Kaç'.

Canlı Para'nın bir zamanlar Behzat Uygur ve Süheyl Uygur'un yaptığı yarışmaların versiyonu gibi bir şey bu...

Canlı Para'da paraya ulaşmanın yolu, soruları bilmekten geçiyordu, bizimkinde ise yarışmaları etap etap aşmaktan...[reklam]

Her bölümde ortada 1 milyon lira olacak ve yarışmacılar etap kaybetmeden bu paraya ulaşmaya çalışacak. Yarışmacıların her etap sonunda ellerinde kalan parayı saymak zorunda oldukları acayip eğlenceli bir yarışma.

 

''ŞU ANKİ PLAN''

Şu anki plan, ilk bölümün yılbaşı gecesi yayınlanması...

FOX’un yarışmayı hangi gün ya da günlerde yayınlayacağı yılbaşından sonra belli olacak.”

Sinerji'nin sitesinde, 'Para'nın parayla kazanıldığı program çok yakında FOX'ta' diye tanıttığı yarışmanın format ismi 'Don’t Lose The Money'...

 

 

ERHAN YAZICIOĞLU'NUN İTİRAFLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin