Mehmet Ali Erbil'den Cem Yılmaz'ın filmine eleştiri!

Cem Yılmaz'ın son filmiyle ilgili ilginç varsayım!

resim yok
10 Kasım 2014 - 09:49
Magazin

Cem Yılmaz'ın son filmiyle ilgili ilginç varsayım!

Mehmet Ali Erbil, Yolanthe Cabau'yla kamera karşısına geçtiği 'Polis Akademisi Alaturka'nın setinde habercilerin sorularını yanıtladı.


Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz'ın son filmi 'Pek Yakında'nın beklenen gişeyi yapamamasıyla ilgili de ilginç bir varsayım ortaya attı:

 

''BELKİ DE...''

"Belki de izleyici her filminde aynı oyuncuları oynatmasından sıkılmıştır.

Mesela ben sıkıldım.

 

ELEŞTİRİ

Her filmde Ozan Güven olacak diye bir kaide mi var, anlaşma mı imzalamışlar?"

 

BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Yolanthe Cabau ve Mehmet Ali Erbil'in başrollerinde bir araya gelip sürpriz yaptığı 'Polis Akademisi Alaturka' filminin set basın toplantısı; Cabau ve Erbil’in yanı sıra Peker Açıkalın, Sümer Tilmaç, Elvin Levinler, Perihan Erener, İlker Kurt, Can Yücel Metin, Hamza Yazıcı, Ali Rıza Tanyeli, Fulden Akyürek ve yönetmen Ali Yorgancıoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti!

Neşeli halleriyle dikkat çeken Mehmet Ali Erbil gelenleri kahkahaya boğarken, diğer oyuncular da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.[reklam]

EĞLENCELİ GEÇTİ

Polislik mesleğine uygun olmayan bir grup gencin, akademiye kabulleriyle başlayan eğlenceli, bol gülmeli ve macera dolu serüvenlerini anlatan filmin basın toplantısı da bir o kadar eğlenceli geçti. Mehmet Ali Erbil'in basın mensuplarını bir hayli güldürdüğü set toplantısında oyuncular, rollerini ve sette yaşadıkları komik anları anlattı.

Set kazası geçiren ve elini kıran Yolanthe Cabau, toplantıya eli sargılı olarak katıldı. Mehmet Ali Erbil, film için oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Cabau'nun, çok disiplinli olduğunu, ana dili Türkçe olmamasına ve yeni öğreniyor olmasına rağmen senaryoyu bütün oyunculardan daha iyi ezberlediğini belirtti.

 

30 OCAK'TA VİZYONDA

Aydın Film'in yapımcılığını, Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Kemal Kenan Ergen'in kaleme aldığı 'Polis Akademisi Alaturka' eğlenceli, sürprizlerle dolu sahneleri ve yüksek temposuyla 30 Ocak'ta sinemaseverler tarafından izlenebilir.

 

 

YOLANTHE CABAU'NUN TALİHSİZ ÇEKİM KAZASI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin