resim yok
27 Kasım 2012 - 00:00

 

Mehmet Aslantuğ'un senaryosunu beğenmediği için reddetiği " The Sopranos" dizisinin yerli uyarlaması için Uğur Yücel'le anlaşıldı.
Uğur Yücel, Emmy Ödüllü ünlü Amerikan dizisi"The Sopranos"dan uyarlanan yeni dizisiyle Ocak ayından itibaren yeniden ekranlarda olacak. Yücel, " The Sopranos"da James Gandolfini’nin hayat verdiği mafya babasını (Tony Soprano) canlandıracak.Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği dizi Ocak ayından itibaren Star TV'de yayınlanacak.
 
Aynı Rol Mehmet Aslantuğ'a Önerilmişti
 
"Aliye" ve " Binbir Gece" gibi dizilerin senaristi Ayfer Tunç'un senaryolaştırdığı "The Sopranos"un yerli adaptasyonunu daha önce Gold Film yapacaktı. Gold Film, Tony Soprano rolünü Mehmet Aslantuğ'a önermiş ancak senaryoyu beğenmeyen Mehmet Aslantuğ bu projede bulunmak istemediğini söyleyince, Gold Film'in sahibi Faruk Turgut da bu projeden vazgeçip " Dila Hanım"ı yapmıştı. Bütün bu gelişmelerin üzerine senarist Ayfer Tunç, projesini TMC yapıma sunarak kabul ettirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin