resim yok
26 Ocak 2009 - 00:00

Didem Erol Luck Goals'la oynadığı 'Kıyamet Günü' filmindeki yatak sahnesinden sonra aşk yaşadığını söyledi. Ünlü oyuncu 'Luck Goals'la karı kocayı oynuyorduk. İlk sahnemiz yatak sahnesiydi. Ben açıkcası bu kadar elektrik alacağımı tahmin etmedim. Çok yakışıklı ve inanılmaz natürel çok hoş adam. Rol icabı öpüşmeye başladık. O günki çekimler bitti ama bizim ilişkimiz film bitine kadar devam etti' dedi. Bu zamana kadar öpüşmekten rahatsızlık duyduğu bir oyuncu olup olmadığı sorusuna; Yosi Mizrahi ile öpüşmek istememiştim. Ondan sonra seneryoyu değiştirdiler yanağından öptüm. Heralde öpüşmeye hayır diyemeceğim tek bir oyuncu var o da Mehmet Günsur. Onunla bir filmde oynayıp öpmek isterdim çünkü çok hoş adam' dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin