Mehmet Günsür'ün yeni projesi belli oldu!

Yapımcılığını Taff Pictures, senaryosunu ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği ve Hümeyra'nın başrolde olduğu filmin kadrosuna Mehmet Günsür de katıldı.

resim yok
28 Haziran 2014 - 01:57
Magazin

Son dönemde Star TV'nin izlenme rekorları kıran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'da karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Mehmet Günsür'ün yeni projesi belli oldu.

 

Günsür, yeni bir sinema filmi projesiyle takipçilerinin karşısına çıkacak.

 

İşte detaylar:

 

ÇAĞAN IRMAK İLE...

Çağan Irmak'ın yeni filminde...

Çağan Irmak'ın merakla beklenen filmi 'Unutursam Fısılda' için geri sayım başladı.

 

HÜMEYRA'DAN SONRA...

Yapımcılığını Taff Pictures, senaryosunu ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiğive Hümeyra'nın başrolde olduğu filmin kadrosuna Mehmet Günsür de katıldı.

 

FİLMİN HİKAYESİ

Kasabalı bir genç kızın müzikle ilgili hayallerinin peşinden gitmeye karar vermesi ve şöhret olmasını anlatan filmde Hümeyra, 'Ayperi' karakterine hayat verecek.

Karakterin gençliğini kimin oynayacağı merak konusuyken, Günsür 'Ayperi'nin gençlik aşkı 'Tarık' rolünde kamera karşısına geçecek.[reklam]

ÇAĞAN IRMAK

Irmak, 04 Nisan 1970 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu Seferihisar'da geçti. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema bölümünden mezun oldu.

Asmalı Konak adlı televizyon dizisiyle ismini bütün Türkiye'ye duyurdu. Sonra hem 1980'li yılların karışık, gergin ve politik halini, hem 2000'li yıllardaki bir sonraki kuşağın yaşadıklarını anlatan Çemberimde Gül Oya dizisini yazdı ve yönetti.

Bana Şans Dile, Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum, Ulak, Issız Adam, Karanlıktakiler, Prensesin Uykusu, Dedemin İnsanlarıve Tamam Mıyız? adındaki sekiz uzun metrajlı sinema filmi ve Çilekli Pasta adlı televizyon filmi bulunmak üzere, ödüllü kısa filmleri de bulunmaktadır.

 

UZUN METRAJLI FİLMLERİ

Tamam mıyız? (2013)

Dedemin İnsanları (2011)

Prensesin Uykusu (2010)

Karanlıktakiler (2009)

Issız Adam (2008)

Ulak (2007)

Babam ve Oğlum (2005)

Mustafa Hakkında Herşey (2004)

Bana Şans Dile (2001)

Çilekli Pasta (2000)

 

 

MEHMET GÜNSÜR, MUHTEŞEM YÜZYIL'DAKİ İDAM SAHNESİNİ ANLATTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin