Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ yeni projesini açıkladı. Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri belli oldu. Ekim ayında ekranlara gelecek diziyle ilgili detaylar...

Berfu Gürle
28 Eylül 2017 - 17:46
İptal - Onay

Trt 1 ekranlarında yayınlacak olan dizi için bilgiler veren Mehmet Bozdağ projenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğini ve yaklaşık iki yıldır üzerinde çalışıldığını söyledi. Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi oyuncu kadrosu ve karakterlerinde hangi isimler rol alacak? 

Yeni bir projeye imza atarken asıl hedefinin büyümek olmadığını söyleyen Bozdağ, kalbimi reyting gibi düşüncelerle kirletmek istemem, seyirciye kalbimden geçeni nasıl anlatırım diye çalışırım diyor ve Kut'ül Amare'den bir sahneyi anlatıyor. Bir asker boynundan kurşun ile vuruluyor ve şehit oluyor. Vurulduğu anda kan içinde kalan asker acil kalem ve kağıt istiyor. Kağıda yazdığı şey ise bölük intikamımı al oluyor. Ebediyete doğru yürürken şahadet getiriyor. 

Bozdağ'ın anlattığı sahneye göre Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi seyirciyi kalbimden vuracak bir proje olacak. Osmanlı'nın son büyük zaferi olarak bilinen Kut'ül Amare savaşı, İngilizlerin en büyük kayıplarından biri.

Mehmetçik Kut'ül Amare dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturacak. Ve dizi için isimler kesinleşti. Başrollerde İsmail Ege Şaşmaz, Emre Başer ve Serdar Gökhan yer alacak. Şuan Serdar Gökhan'ın Gazi Pehlivan rolünde olacağı kesin. Diziye yeni katılan isimler arasında Kaan Taşener ve İlker Aksum yer alıyor.

İsmail Ege Şaşmaz

17-09/28/ismail-ege-sasmaz.jpg

25 Kasım 1993 doğumlu olan sanatçı Manisa doğumludur. Birçok reklam ve sinema filmde oynamış aynı zamanda fotomodellik yapmıştır. Asıl çıkışı Güneşi Beklerken'deki Barış rolü ile yapmıştır.

Emre Başer

17-09/28/emre-baser.jpg

3 Mayıs 1979 tarihinde Sivas doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Sırlar Dünyası, Aile Reisi, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Vatanım Sensin dizilerinde rol almıştır.

Serdar Gökhan

17-09/28/serdar-gokhan.jpg

1946 doğumlu olan Yeşilcam sanatçısı Serdar Gökhan, doğum adıyla Nusret Ersöz, Türk aktördür. Kariyerinde birçok film ve televizyon dizisinde rol almış ilk başrol oynadığı film Kadırgalı Ali'dir. Ayrıca çizgi roman çizerliğiyle de uğraşmıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin