Mehmetçik Kut'ül Amare ilk tanıtımı yayınlandı! Ne zaman başlıyor? Hangi kanalda yayınlanacak?

2 yıldır büyük bir özveri ile hazırlanan proje Mehmetçik Kut'ül Amare ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin yönetmenliğini ve senaryosunu, Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ üstlendi. Mehmetçik Kut'ül Amare ne zaman başlıyor? Tanıtımda yer alan sürpriz isim kim? Hangi kanalda yayınlanacak?

Berfu Gürle
26 Ekim 2017 - 11:34
Yeni Bölüm

Mehmetçik Kut'ül Amare ne zaman başlıyor Kasım ayında ekranlara gelmesi beklenen dizinin çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Dizinin çekimleri için dev bir set kurulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat isteğiyle, 2 yıl süren çalışma Mehmetçik Kut'ül Amare ilk tanıtımı yayınlandı. Hangi kanalda yayınlanacak?

17-10/26/mehmetcik-kutul-amare-ne-zaman-basliyor.png

Trt 1 ekranlarına gelecek dizi için heyecan dorukta. Reyting amacı gütmeden yapılan bu projeden beklentiler büyük. Mehmet Bozdağ projeyi müjdelerken anlattığı hikaye ise oldukça etkileyici bir dönem filmi olacağını müjdeliyor. Dizide savaş, dönem ve dram konuları işlenecek. İngilizlerin en büyük kayıplarından olan Kut'ül Amare savaşı 1914-1916 yılları arasında yaşanan 1. Dünya Savaşı ve Kurtuluş Savaşı'na kadar gelen süreci anlatacak.

Mehmetçik Kut'ül Amare ilk tanıtım 

Tanıtımda yer alan sürpriz isim kim?

17-10/26/kaan-tasaner.png

Yayınlanan tanıtım videosunda Kaan Taşaner'in yer aldığını görüyoruz. Kaan Taşaner daha önce birçok dizi projesinde yer almıştı. Fatmagül'ün Suçu Ne dizisi ile hayran kitlesini çoğaltan Taşaner en son Diriliş Ertuğrulda Ertuğrul Bey'in abisini canlandırdı. Oyuncu kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, Emre Başer ve Serdar Gökhan'ın yer alacağı açıklanan dizide bir isim daha kesinleşmiş oldu.

Mehmetçik Kut'ül Amare için dev set kuruldu

Mehmetçik Kut'ül Amare konusu ve oyuncu kadrosu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin