Meltem Cumbul bir kez daha Bollywood yolcusu!

Meltem Cumbul'a Bollywood yolu göründü!

resim yok
17 Ocak 2014 - 10:53
Magazin

Ünlü oyuncuya Bollywood yolu!

 

İşte detaylar:

 

Son dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisinde karşımıza çıkan Meltem Cumbul'a Bollywood yolu göründü!

 

HİNDİSTAN'DAN YENİ TEKLİF!

İki yıl ön­ce Boll­ywo­od ya­pı­mı 'Tell Me Oh Khu­da­' ad­lı film­de rol alan Mel­tem Cum­bu­l’­a, Hin­dis­ta­n'dan bir tek­lif da­ha gel­di.

Hint­li yö­net­men Ma­yur Pu­ri­'nin ye­ni fil­min­de oy­na­ya­ca­ğı­nı söy­le­yen Meltem Cum­bul, şöy­le ko­nuş­tu:

 

''AJANSIM DA BENİ BEKLİYOR''

''Fark­lı kül­tür­le­re ait si­ne­ma­cı­lar­la ça­lış­mak be­ni her za­man cez­bet­miş­tir.

He­le he­le si­ne­ma sek­tö­rü­nün en iyi iş­le­di­ği Hin­dis­tan ve Ame­ri­ka­'da ça­lış­ma im­ka­nı bul­mak benim için ol­duk­ça fark­lı de­ne­yim­ler­di.

 

''NASİP OLURSA...''

Ma­yur Pu­ri ye­ni se­nar­yo­sun­da bir ka­rak­te­ri be­ni dü­şü­ne­rek bi­çim­len­di­ri­yor. Na­sip olur­sa ora­da oy­na­ya­ca­ğım.

Ame­ri­ka­'da­ki ajan­sım da Los An­ge­le­s’­a gel­me­mi dört göz­le bek­li­yor.''[reklam]

CUMBUL'UN KARİYERİ

1987 yılında İzmir Türk Koleji'nden, 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Drama Ana Sanatdalı'ndan mezun oldu. Ardından Londra'daki Shakespeare Tiyatro Kumpanyası'nda (Shakespeare Company) oyuncu olarak çalıştı. Daha sonra televizyonda bir kariyere adım atarak Aşağı Yukarı ve Nereden başlasak? programlarının sunuculuğunu yaptı. Bu arada filmlerde yardımcı roller de oynadı. 1996'da Sahte Dünyalar televizyon dizisinde başrol oynadı.


1997'de televizyonda kendi ismini taşıyan The Meltem Cumbul Show programını başlattı. Bu arada Karışık Pizza, Geboren in Absurdistan ve Anlat Şehrazat Anlat (müzikal) gibi filmlerde başroller aldı. Türk televizyonunda izleyici rekorları kıran Yilan Hikayesi dizisinde başrol oynadı.

 

Daha sonra Biz size aşık olduk, Beşik Kertmesi ve Gurbet Kadını, Aşk Yakar gibi televizyon dizilerin de rol aldı. Abdülhamit Düşerken filmindeki rolüyle Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal ödülünü aldı. Duvara Karşı filmindeki rolüyle büyük beğeni topladı. Mucizeler Komedisi'nde (müzikal), Şener Şen'le birlikte rol aldı.

1998 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 2. olan Imaani'nin seslendirdiği Where Are You adlı parçayı Seninleydim ismiyle söyleyip klip çekti. 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ise yaptığı sunuculukla beğeni topladı.

 

 

MELTEM CUMBUL VE OKTAY KAYNARCA BİRBİRİNE RAKİP OLUYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin